úterý 21. dubna 2020

Test mikrovlnných trub 2015

Současné mikrovlnné trouby se chlubí, že toho umějí mnohem víc než jen ohřívat hotová jídla a rozmrazovat suroviny. Dnes už jsou v nabídce vybavenější přístroje, které nejen grilují kuře, maso, rybu či tousty, ale také pečou pizzu nebo sušenky horkým vzduchem. Srovnávací test mikrovlnných trub hodnotí uživatelsky oblíbené výrobky. Zaměřili jsme se hlavně na velmi oblíbené volně stojící mikrovlnky.


Ty jsme rozdělili na dvě skupiny – monofunkční a multifunkční. První jmenovaná kategorie sdružuje modely, které nabízí základní funkci mikrovlnného ohřevu a rozmrazování. Mikrovlnka může mít spoustu funkcí. Do letošního testu jsme proto vybrali jednoduchých mikrovlnných trub a otestovali třeba to, jak dovedou ohřát jídlo, vodu nebo rozmrazit maso.


Také jsme prověřili jejich obsluhu, spotřebu elektřiny a bezpečnost. Objev mikrovlnných trub způsobil menší revoluci ve vaření. Do té doby totiž neexistoval způsob ohřevu již jednou uvařené stravy, který by zásadním způsobem neovlivnil její chuť.


Umožňuje nám totiž velmi rychlou přípravu jednodušších pokrmů. Abychom vám výběr té nejlepší mikrovlnné trouby usnadnili, pokusíme se vám poradit, a to nejen přehledným hodnocením z testu mikrovlnných trub , ale také na co se při tomto výběru zaměřit. Volně stojící mikrovlnky jsou ideální pro ty, co mají v kuchyni málo místa anebo se často stěhují. Test volně stojících mikrovlnek.


Jsou totiž snadno přenosné a prostorově nenáročné. Nepřehlédnutelným plusem volně stojících mikrovlnných trub je i jejich cena. Ty nabývají menších rozměrů a jsou obvykle umístěny na kuchyňské lince. Vzhledem mohou připomínat velké modely mikrovlnných trub , svými funkcemi však přináší možnosti klasické pečicí trouby. V některých případech dokonce disponují i dvěma vrchními plotýnkami.


Na těchto a dalších úkolech jsme testovali a srovnávali vestavných mikrovlnných trub s funkcí grilu. Maximální přijatelná teplota dvířek po hodinovém pečení horkým vzduchem je °C, povrch pláště by neměl překročit °C. U šesti mikrovlnných trub bylo ale toto pravidlo porušeno, uvádí dTest.


Tento pomocník nemůže chybět v žádné kuchyni. Kterou mikrovlnnou troubu ale vybrat, aby byla spolehlivá a dobře se ovládala? Napoví náš test mikrovlnných trub. V následujícím návodu vás proto seznámíme se zásadními faktory, které byste měli zvážit při výběru.


Rovnako tak si poradí aj s rozmrazovaním. Pokiaľ chcete doma využiť silu mikrovĺn a nechce sa vám investovať do drahej multifunkčnej rúry, prečítajte si náš aktuálny test. Ceny mikrovlnných trub začínají na několika stech korunách a končí u několika desítek tisíc za sofistikované vestavné přístroje.


Ty ovšem disponují kromě samotných mikrovln i grilem, případně horkovzdušnou troubou a množstvím funkcí. Je jen na vás a na vašich potřebách, pro jakou se rozhodnete. HG čistič pro mikrovlnné trouby je vhodný a silný každodenní čistič ve spreji určený pro odstranění tuku a zapečených zbytků jídla z mikrovlnných a kombinovaných mikrovlnných trub. Nejlepší a nejlépe hodnocené psí granule (krmivo). Recenze, test a rady jak vybrat granule.


Do našich recenzí mikrovlnných trub jsme zařadili ty, které spadají do základní skupiny a jsou volně stojící. Jejich největší výhodou jsou nízké pořizovací náklady. I v těchto spotřebičích je možné narazit na ty, které mají nízkou spotřebu.


Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby Philips Avent je skvělou volbou pro rychlou, efektivní sterilizaci doma i na cestách. Sterilizováno může být najednou až lahví nebo jiných výrobků Philips Avent, přičemž bude během pouhých dvou minut zahubeno 9 škodlivých bakterií. Pokiaľ je možné vždy zistiť, aká teplota panuje v mrazničke, v mikrovlnke neexistuje žiadny ukazovateľ teploty, ani sa teplota nedá presne nastaviť. Dnešní mikrovlnné trouby umí nejen ohřívat a rozmrazovat potraviny, ale nabízí i spoustu dalších vychytávek.


Dokážou grilovat, péct, vařit v páře nebo dokonce kombinovat několik činností najednou. Jak vybrat mikrovlnou troubu Před samotným nákupem zvažte, které funkce potřebujete a zda už se. Instalace vestavných mikrovlnných trub sice vyžaduje úpravu kuchyňské sestavy, výsledek ale vždy stojí za to.


Milujete-li vůni grilovaného kuřátka nebo zeleniny, bude pro vás. Okrem rozmrazovania jedál môžete grilovať, piecť alebo variť v pare. Do hodnocení zahrnujeme i další vlastnosti trub jako snadnost obsluhy, vnitřní využitelný objem, hlučnost při ohřívání i rozmrazování, spotřebu elektřiny a tepelnou izolaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky