pondělí 13. dubna 2020

Titanový hrnec

Free Shipping Available. Masivní hrnec s poklicí ETA Titanium Plus je vhodný pro všechny typy varných desek. S objemem l nemusíte mít strach, že by snad k obědu něčeho pochybělo. Jeho skleněná poklice zajišťuje mírný přetlak páry a spolu s nepřilnavým povrchem vám umožní vařit zdravěji a rychleji.


Manipulaci usnadní tepelně odolná.

Titanový hrnec je určen pro varné. Hrnec je možné dát do trouby do 2°C. Výsledkem je titanový hrnec , který spojuje vlastnosti hliníku (skvělá vodivost a nízká váha), PTFE (nepřilnavost vnitřku hrnce) a „titanu“. Indukční titanový hrnec je určen pro varné plochy indukční, plynové, elektrické a sklokeramické.


Vyzkoušejte vaření v páře v kombinaci se skleněnou parní nástavbou. Ultralehký titanový hrnec s pokličkou o celkovém objemu 6ml. Hmotnost samotného hrnce je gramů (s pokličkou gramů).


Je vyrobený z mm tlustého titanu, který hrnci dodává minimální hmotnost, pevnost a korozivzdornost.

V našom internetovom obchode nájdete veľký výber riadu, hrncov panvíc a praktických pomocníkov v kuchyni. Varenie s panvicami a hrncami od výrobcu Harecker je naozaj zábavné! Detail produktu Do obchodu. Hodnocení produktu:. Exkluzivní titanový hrnec na těstoviny TEQ 2je ideální na přípravu špaget, rizota, příloh a marmelád.


Poklice má speciální tvar, umožňující mírný odvod páry, který zajišťuje rychlé a zdravé vaření se zachováním živin v potravinách. Držadla jsou tepelně izolovaná a zaručují bezpečnou manipulaci. Další výhodou je fakt, že hrnec nic nepřilepuje a lze vařit i bez tuku. Bez problémů můžete používat i kovové náčiní.


Samotné čištění rovněž nepředstavuje žádný problém. Hrnce navíc mají všestranné využití a jsou výborné hlavně pro přípravu polévek, omáček, kečupů nebo marmelád. Ušetří vás kupování plynových kartuší, protože spalujete jen to, co naleznete v přírodě. Dejte si ale pozor, aby váš hrnec neměl menší průměr než horní válec. Všechny hrnce dostupné u nás na tento dřívkáč.


Můžete v něm vařit, dusit, péct i zapékat. A když se vaření v něm přeci jen na chvíli nabažíte, jednoduše jej umyjete v myčce nádobí.

Na vaše každodenní vaření vám společnost Tefal přináší kompletní sadu hrnců a pánví, které uspokojí všechny vaše požadavky. Simple, Fast And Affordable Online Divorce. Start Your Divorce Today!


Je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce a také do trouby. Ihned k odeslání první titanový tlakový hrnec se skleněnou poklicí pro běžné vaření o. Využijete jej k vaření polévek, gulášů, marmelá na dušení masa apod. Součástí je skleněná poklice, kterou můžete také použít do trouby. Nepřilnavý povrch je na nádobí nanášen v šesti vrstvách a vypalován při teplotě vyšší než 400°C.


Kupte si titanové hrnce české výroby, získáte kvalitu srovnatelnou se světovou špičkou. Díky jádru z hliníkového odlitku titanový hrnec šetří náklady na energii, zásluhou nepřilnavého povrchu s mikročásticemi titanové keramiky umožňuje vaření s minimem tuku a snadné mytí. Léty ověřená špičková kvalita a dlouhá životnost. Všestranné použití – na sporák i do trouby. Extrémně odolný titanový povrch tvrzený microkeramikou.


Průměr horního okraje cm. Jakmile ale uvažujete o zdravém jídle, omezení tuku a větším poměru rybího masa a zeleniny, s nerezovou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky