pondělí 27. dubna 2020

Zásobník na potraviny

Zásobník na potraviny číry. Prevedenie: transparentná. Nedá sa umyť v umývačke na riad. Použijete ho na uskladňovanie najrôznejších potravín, ako je cukor, múka, cestoviny, piškóty, cukríky a mnoho ďalších.


Výhodou tejto dózy je najmä jej dávkovacie viečko.

Dodávame s viečkom v rôznych farbách, bez možnosti výberu. Zvýšená konštrukcia pracky posilňuje tesniace. Objem každého zásobníku je l. Chcete vedieť, či je cena € tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Snips Dóza na potraviny 1l, 3ks. Praktická, snadno ovladatelná, skladná čtvercová dóza na uchování potravin Vám nabízí velkou všestrannost a trvanlivost při zachování čerstvosti a chutí různých druhů potravin.


Dózy na potraviny ) Hodnocení produktu:. Naše dózy na potraviny uchovají chuť jídla a navíc díky nim budete mít vše v kuchyni uspořádané, vyhnete se zbytečnému pátrání a můžete se soustředit na vaření.

Zbytky od večeře snadno zastanou funkci dnešního oběda a díky dózám budete. HOUSE DOCTOR Sada ks − Biela dóza Kitc. Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla. Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé.


Ideální je těsnící víčko dózy, které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost. Už žiadne zbytočné skladovanie potravín v igelitových vreckách. Veko s pevnou elastickou fóliou vzduchotesne objíme potraviny a zaručí tak ich dlhšiu čerstvosť a trvanlivosť. Kč € Nakupování z katalogu Akce Nové. Průhledný zásobník na potraviny se závěsem.


Tento zásobník lze použít např. Na mouku, cukr, sůl, pepř nebo na mnoho jiných potravin. Materiál: plastHmotnos. Nastavitelný zásobník na skladování potravin. Dozy při vyjmutí vzduchu zachovají potraviny několikanásobně déle a navíc ušetří místo ve skříních.


Jsou jednoduše nastavitelné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kč (€8) 5Kč ( €) bez DPH. Vyrobeno z kvalitního tvrzeného. Plastová zásobnice na potraviny.


Již žádné zbytečné skladování potravin v igelitových sáčcích. Víko s pevnou elastickou fólií vzduchotěsně obejme potraviny a zaručí tak jejich delší čerstvost a trvanlivost. Díky možnosti stohování ušetříte spoustu místa v lednici. Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Použijete jej pro uskladňování nejrůznějších potravin, jako je cukr, mouka, těstoviny, piškoty, bonbony a mnoho dalších.


Dodáváme s víčkem v různých barvách, bez možnosti výběru. Simax Dóza na potraviny 21xcm. Slouží nejen ke skladování potravin ale také k zapékání. Jídlo můžete rovnou v míse zakrýt plastovým víčkem a skladovat v lednici.


Sklo je maximálně hygienický materiál. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny , ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze.


Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky