středa 22. dubna 2020

Vestavná myčka 45 cm

Myčka patří do energetické třídy A. Oproti standardní 60cm variantě zabere méně místa a zvládne umýt 8–sad. Před pořízením zkontrolujte rozměry myčky v produktovém. Díky užším rozměrům se vejde i do menší panelákové kuchyně, kde se bojuje o každý centimetr.


Tyto vestavné myčky mají přiznaný ovládací panel s velkým digitálním displejem, což usnadňuje jejich používání. Zobrazují se produkty Seřadit podle.

Standardem jsou dvě šířky. Jeho inovativní vodní technika u. Vestavná myčka nádobí Čelní stěnu přístroje můžete zakrýt dvířky v dekoru kuchyňského nábytku pro jednotný design. Případně lze použít nerezová čelní dvířka s úpravou CleanSteel od Miele. Každý mycí cyklus vám díky pře.


Prohlédněte si naše dokonalé myčky , např. Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu. Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké úrovni.


Energetická třída i zpracování myček vám navíc zaručí maximálně.

Přestože patří k úzkým modelům, má. Added to wishlist Removed from wishlist 0. Nízká spotřeba, několik mycích programů, jednoduché a přehledné ovládání, ukazatel času do konce mytí a další přednosti vám nabídne tato krásně tichá vestavná myčka. Většinu zboží zasíláme okamžitě. IKEA - MEDELSTOR, Vestavná myčka , šedá, Záruka let. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře.


A je myčka stejně účinná? Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál. Můžete vybírat z vestavných, volně stojících a plně integrovaných myček. Bosch SPV66TX01E integrovaná vestavná myčka.


IHNED k odeslání, u Vás již 7. Disponuje motorem EcoSilence Drive s maximální hlučností dB. Bauknecht - inteligentní řešení pro pohodlný život. Ovládání je umístěno v předu.


Máte-li ve své moderní kuchyni k dispozici pouze omezený prostor, doporučujeme vaší pozornosti vestavné myčky nádobí o šířce cm. Hlučnost díky invertorovému motoru dosahuje dB. K dispozici je mycích programů s možností odloženého startu o hodin.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Prodám vestavnou myčku BOSCH model SGI45M32EU. Nedostatek místa vyřeší vestavná myčka cm.


Jestliže máte v domácnosti málo prostoru nebo produkujete méně špinavého nádobí, zvažte koupi užšího spotřebiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky