pátek 24. dubna 2020

Vestavná myčka bosch 45 cm

Ať již zvolíte vestavnou s panelem, nebo plně vestavnou myčku, vždy získáte perfektní výsledky a nejlepší možnou energetickou spotřebu. Free Shipping Available. Je přímo zabudovaná do kuchyňské linky, která tak získá sjednocený vzhled.


Kde je umístěn ovládací panel myčky, jaká je spotřebu energií za jedno mytí a které doplňkové funkce vám usnadní práci? Tyto vestavné myčky mají přiznaný ovládací panel s velkým digitálním displejem, což usnadňuje jejich používání.

To umožní mýt nádobí až 3× rychleji. Navíc je velmi úsporná a šetří tak přírodu i vaši peněženku. To vše pod hlavičkou německé kvality.


Mají přizpůsobené rozvody i dveře. Obvyklé rozměry jsou × × cm. Standardem jsou dvě šířky. Order Your Bosch Spare Parts Online Now.

Recenze Bosch SMS 46KI00E. Volně stojící myčka Bosch SMS 46KI00E vás hned na začátku zauj. Oproti standardní 60cm variantě zabere méně místa a zvládne umýt 8–sad.


Před pořízením zkontrolujte rozměry myčky v produktovém. Přestože patří k úzkým modelům, má. Added to wishlist Removed from wishlist 0. Dalším důležitým faktorem je to, kolik myčka celkově zabere místa.


Myčka patří do energetické třídy A. Určitě změřte také výšku a hloubku myčky. S velikostí jde v ruku v ruce množství nádobí, které do ní můžete naskládat. I když máte místa na rozdávání. Disponuje motorem EcoSilence Drive s maximální hlučností dB. Ovládání je umístěno vpředu prostřednictvím tlačítek.


Find Top Episodes Available. Vestavná myčka nádobí Bosch 45cm představuje nepostradatelného pomocníka každé moderní domácnosti. Technologie ochrany skla zaručuje šetrné mytí cenného skla a.

Systém košů VarioFlex Pro , příborová zásuvka VarioPro: viditelně větší flexibilita a využití prostoru. Prohlédněte si naše dokonalé myčky , např. Díky své nízké spotřebě. Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu.


Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké úrovni. Energetická třída i zpracování myček vám navíc zaručí maximálně. Zobrazují se produkty Seřadit podle.


Jedním z parametrů jsou samozřejmě rozměry myčky. Druhým parametrem velikosti je kapacita, tedy počet sad nádobí, které lze v myčce mít. Sadu tvoří jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, jeden hrnek, jedna. Vybavujete menší kuchyň? Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře.


A je myčka stejně účinná? Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky