pátek 17. dubna 2020

Tlakový hrnec allegro

Tlakový hrnec allegro

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vybaven masivními úchyty, a silným sendvičovým dnem. Je vhodný pro všechny typy varných desek včetně indukční varné desky. Je velmi kvalitní, s pákovým uzávěrem.


Tlakový hrnec allegro

Poklice je opatřena dvěma ventily - jedním hlavním a druhým. Vhodný na vaření luštěnín, gulášů, vývarů. Také díky němu výrazně uspoříte čas, který strávíte při vaření. Celková síla stěny je však pouhých mm, což není příliš.


Menší tloušťka stěn bohužel snižuje úspornost hospodaření s tepelnou. Výběr tlakového hrnce není složitý. Při nákupu zohledněte, na jakém povrchu budete vařit a pro kolik členů. Dbejte, aby měl tlakový hrnec minimálně dvě pojistky. Pokud se vaření v tlakovém hrnci obáváte, vybírejte z prověřených výrobců.


Tlakový hrnec allegro

Víko obsahuje dva ventily, hlavní p. Jakmile zasyčí pára, ventil uzavřete, plamen zmírněte a vařte minut. Ve chvíli, kdy je rizoto hotové, stačí vypnout plotýnku a počkat, než hrnec trochu vychladne. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení pracovního ventilu, což činí hrnec maximálně bezpečný!


Výrobek je vhodný pro plynové, sklokeramické, indukční, e. Banquet tlakový hrnec Allegro l. Detailní popis produktu. Přesto mají z jeho používaní lidé často obavy. Tlakový hrniec je vhodný pre varenie, popr. Není divu, vždyť takový papiňák v procesu působí tak trochu jako časovaná bomba. Ty jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, což přináší dlouhou životnost a bezpečnost.


Tlakový hrnec allegro

Jde o univerzální set, kdy na oba hrnce pasuje jedna stejná poklička. Větší hrnec nabídne objem litrů, zatímco hrnec druhý a menší má objem 4. Hrnec tlakový ALLEGRO 5l. Kvalitní tlakový hrnec Allegro s objemem l se stane pro vás nepostradatelným pomocníkem.


Otevírá se pomocí bezpečného a praktického pákového uzávěru. Lze použít na sklokeramické i. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Nerezový tlakový hrnec 5L s pákovým uzávěrem. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče.


Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Vybaven bajonetovým uzávěrem, silným sendvičovým dnem a pojistkami pro bezpečné použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky