pátek 10. dubna 2020

Topná tělesa do žebříku

Ostatní topná tělesa jsou náhradní díly pro ponorné ohřívače, fritézy, grily, konvektomaty, ohřívače párků, pece na pizzu, varné konvice, a další. Koupelnové radiátory (otopná tělesa , topné žebříky) jsou určené k vytápění koupelen, chodeb, WC, kuchyní, posiloven, salonů a dalších obytných místností. Jsou příjemnými pomocníky při sušení a nahřívání ručníků, zpříjemňují teplotu ve svém okolí a ucelují design koupelny. Topná tělesa - tyčové - Katalog Topná tělesa - tyčové.


Náhradní tyčová topná tělesa do elektrických ohřívačů vody AEG, DZD Dražice, Elektolux, Gorenje, Hlavačka a Čech, Tatramat, Wterm a dalších bojlerů. Pořídit si můžete topné žebříky v chromu nebo nerez provedení.

Prodávají se i taková tělesa , která na první pohled vůbec nevypadají jako topný žebřík, ale svým vzhledem připomínají futuristický koupelnový doplněk. Cena topného žebříku do koupelny. Nejlevnější jsou běžné bílé topné žebříky. V této části najdete topná tělesa do radiátorů a topných žebříků.


Trubková topná tělesa do radiátorů a topných žebříků slouží k ohřevu topné vody v radiátorech a topných žebřících a mají zabudované omezovač teploty. Pro přitápění mimo topnou sezonu je možné tato topná tělesa regulovat pomocí zásuvkových prostorových termostatů TZ a TZT 63. KORALUX STANDARDTrubková otopná tělesa ideální do malých koupelen nebo jako alternativní tělesa vhodná ke kombinaci s jiným druhem vytápění Provedení RONDO Trubková otopná tělesa v provedení RONDO s prohnutými profily, se spodním krajním nebo moderním středovým připojením.


Topná spirála se zapíná hlavně mimo topnou sezónu.

Elektrické topné těleso pro kombinovaný ohřev trubkových radiátorů. Nedoporučujeme topnou spirálu bez termostatu, jelikož mají velkou spotřebu el. Doporučujeme topné spirály s termostatem, který hlídá prostorovou teplotu, dokonce u výrobce ISAN i teplotu žebříku , tím pádem má nízkou spotřebu. Uvnitř žebříku je zabudovaná tzv. Dobrý den, jsem laik a možná se zeptám hloupě.


Pokud budeme mít žebřík s kombinovaným způsobem vytápění a zrovna se bude topit přes elektriku topnou tyčí, ta voda v žebříku cirkuluje? Leštěný plášť vyhřívací patrony je z nezničitelné nerezové oce. Není nutné tedy tento koupelnový radiátor zapojovat na ústřední topení, elektrický topný žebřík jednoduše připevníte na zeď a zapojíte do zásuvky. Aby byl komfort užívání elektrického topného žebříku maximální, doporučujeme k samotnému elektrickému radiátoru dokoupit vhodný termostat. Tato elektrická topná tělesa se v základní verzi připojují na pevný elektrický rozvod přívodním kabelem do instalační krabice.


V případě elektrického topného tělesa bez integrovaného regulátoru teplot. Dle typu mohou (nebo nemusí) mít topná tělesa v žebříku termostat _ buď přímo u topné tyče, nebo na konci připojovací šňůry. Společnost FENIX standardně nabízí topné žebříky bez termostatu, protože se často používají jako součást celého systému elektrického vytápění, kde je instalována nadřazená regulace a regulátor na topném žebříku je zbytečný.


Elegantní vertikální tělesa , která je možno použít nejen v koupelně, ale také jako prostorový předěl, topné stěny či jako plně funkční architektonický prvek, s decentní a nenápadnou konstrukcí připojení. Topné, žebříky, tělesa a vytápění do koupelny. Elektrická topná tělesa z našeho sortimentu jsou určena pro ohřev vody pro domácnost nebo pro ohřev otopné kapaliny v topném systému.


Otopná tělesa dělíme dle způsobu předávání tepla do místnosti na konvekční a sálavá. Liší se materiálem, typem závitu a typem hlavice.

TOPNÁ TĚLESA DO SPOTŘEBIČŮ PRO DOMÁCNOST. Kontaktní osoba: Jaroslava Růžičková - Z ákaznický servis tel. Na výběr jsou různé velikosti a různé odstíny.


Koupelnový žebřík vždy vybíráme tak, aby se nám designově do koupelny hodil. Z příslušenství lze například dokoupit časový spínač umožňující nastavit zapínání a vypínání žebříku. E se dodává s rovnou přívodní šňůrou pro připojením do pevné elektroinstalační krabice. Výkon topné vložky 3W, dodávána v bílé barvě. Vhodná pro vytvoření kombinovaného nebo jen elektrického koupelnového žebříku.


Koupelnová otopná tělesa nejsou určena pouze do koupelen - perfektně se hodí také na WC nebo do kuchyňských prostor. Nespornou výhodou žebříkových radiátorů je jejich snadná údržba a možnost pohodlného sušení ručníků, osušek, utěrek či vlhkého prádla. Zespod žebříku se namontuje topná tyč, do druhé díry vypoušťák.


Zvrchu odvzdušňovací automatickou nádobku. Ohledně náplně je možné dát do něj cokoli. Odrazí se to na výdrži. Nejspíš by byl nejlepší trafo olej.


Není potom problém takřka s ničím,kromě tyče(životnost-neznámá). Pokud s vodou,je třeba něco proti korozi. Nevšední provedení s hranatými profilyOtopné tělěso Ilustrační foto - uspořádání a přesný počet vodorovných trubek je závislé na konkrétním rozměru otopného tělesa - viz technický výkres Doporučené připojovací sady - TWIN,TWIN COMBI, CUBE, COMPACT - viz příslušenství Topná tyč není součástí otopného tělesa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky