pondělí 20. dubna 2020

Tlakový hrnec tefal

Objevte tyto inovace, které vám pomohou s výberem vašeho tlakového hrnce. Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. Popis: Prodám plně funkční tlakový hrnec Tefal o objemu litru s kompletním příslušenstvím.


Tlakový hrnec tefal

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Od masa, ryb a zeleniny až po dezerty. Každý tlakový hrnec Tefal umí připravit jídlo nejen rychle, ale také chutně a zdravě. Odborníci ze společnosti Tefal tlakový hrnec navrhli tak, aby profesionálně uvařil i začátečník.


Tlakový hrnec Tefal bude pod tlakem místo vás. Papiňák Tefal je bezpečný – sám začne vypouštět páru, jakmile vznikne přetlak. Bezpečný 8l tlakový hrnec Tefal Secure vám pomůže uvařit skvělé jídlo za polovinu času. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. When Home Is The Space You Use For Work, Rest and Play.


Browse Our Time at Home Heroes. Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot. Vynikající pokrmy snadno a rychle. Obsahuje kuchařku se recepty.


Tlakový hrnec tefal

S multifunkčním tlakovým hrncem zvládnete všechna svá oblíbená jídla za zlomek času! Na tento hrnec jsem se těšila jako malé dítě. Vaření miluji, ale čas od času bych uvítala pomocníka, který obstará veškerou práci za mě doslova za pár minut. Tento praktický pomocník do vaší kuchyně vyniká moderním designem a velkým objemem.


Tento elektrický hrnec má snadné ovládání díky displeji a dvěma tlačítkům. Jednoduše si vyberete, kliknete a postupujete krok za krokem. Hrnec pohodlně otevřete jen jednou rukou, stačí otočit uzávěr, zvednou poklici a je to.


Shop Everything you Need on eBay! Pro vaření v páře přidáváme napařovací síto. Vařit můžete při vysokém i nízkém tlaku a využít lze jakýkoliv typ sporáku. Součástí je i parní košík vhodný pro přípravu zeleniny. Vyroben je z kvalitní nerezové oceli a přesto má velmi lehkou konstrukci.


Díky objemu litrů uvaříte dostatek pro celou rodinu. Kvalitní tlakový hrnec na všechny typy sporáků včetně indukce. Držák tlakového hrnce TEFAL Clipso Easy 6lt. Oproti klasickému hrnci Tefal umožňuje až 2x rychlejší vaření. Hrnec se snadno otevírá i zavírá pouze jednou rukou.


Tlakový hrnec tefal

Je opatřen systémem Cook-Control s automaticky aktivovaným časovačem pro řízení přípravy pokrmů. Tento systém Vám tak umožní mít přesnou kontrolu nad vařením - po dosažení. Tlakové hrnce jsou prodávány se dvěma základními variantami zavírání.


Jde o bajonetový a pákový způsob. V následující tabulce naleznete popis principů jejich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky