úterý 28. dubna 2020

Termohrnek tescoma

V čem je termohrnek CONSTANT výjimečný? Horká káva nebo čaj si v termohrnku dlouho uchovají správnou teplotu , zatímco na dotek zůstane hrnek stále chladný. Navíc ho využijete i pro udržení svěžesti ledových čajů či jiných chlazených nápojů.


Chutná však rozhodně není! Jak ale zajistit, abyste si mohli užít kvalitní horkou kávu, i když jste celý den třeba na cestách? V zimě udrží nápoje teplé, v létě naopak chladné. Ano, řeč je o termoskách. Prvotřídní dvouplášťové termosky v mnoha provedeních oceníte v každé roční době doma, v práci, na výletech, dovolené i při sportovních aktivitách.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tescoma Constant nerez Kvalitní termohrnek Tescoma Constant nerez je určený jak na teplé, tak i na studené nápoje. Celkový objem hrnku činí zajímavých 4ml, díky čemuž uspokojí i toho, kdo si rád dopřeje větší množství svého oblíbeného pití. Termohrnek má ale řadu dalších využití. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Obecně se dá říci, že teplota nápoje v termohrnku klesá (nebo stoupá) až × pomaleji , nežli by stoupala v normálním prostředí.


Termohrnek tescoma

Termosky a termohrnky značky TESCOMA. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dvouplášťový vakuový termohrnek CONSTANT, který je vyroben uvnitř i vně z prvotřídní nerezavějící oceli. Pokud dáte rádi přednost českým výrobkům, prohlédněte si nabídku značky Tescoma. U této 1 české společnosti si vyberete termosku i termo hrnek.


Všem výrobkům je společná vysoká kvalita a bytelné provedení. Na výběr máte různé designy, materiály i objemy. Taky znáte ta nepříjemná rána, kdy musíte vstávat velmi časně do práce, nestíháte si ani vypít vaši pravidelnou ranní kávu nebo čaj, následně musíte absolvovat cestu městskou hromadnou dopravou a ještě k tomu je zima a deštivo? Ať už sháníte cestovní termohrnek bez ucha, termohrnek do auta nebo termohrnek nerez, jistě zde najdete ten váš. Zvolte si barvu, design a typ termo hrnku a buďte plní.


Někdo to rád horké, někdo zase chlazené. A oběma skupinám se budou rozhodně hodit praktické termosky a termohrnky. Nerezové termosky – TESCOMA termohrnek CONSTANT 0. Mezi jeho dvěma plášti je vakuum, které udrží váš nápoj dlouho teplý nebo studený. Velkým bonusem je odnímatelná rukojeť, kterou můžete otočit do polohy pro praváky nebo leváky.


Uchová nápoje horké nebo studené dlouhodobě, je vynikající pro jejich podávání při cestování, v kanceláři apod. Tea és kávé elkészítése, teáskannák. Vinotéka, bár, kiegészítők. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Kvalitní cestovní termohrnek užijete nejen do auta, na cestě do práce, na výletech, ale jsou vhodné i pro děti. Oficiální hrnek s grafikou slavné filmové ságy STAR WARS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky