čtvrtek 30. dubna 2020

Test rychlovarných konvic s termoregulací

Topné těleso zabudované do dna výrobku zajistí to, že konvici nebudete muset tak často čistit od vodního kamene. Nevýhodou je ve srovnání s odkrytou spirálou delší čas potřebný pro uvedení vody do varu. U rychlovarných konvic jsou hmotnostní rozdíly minimální. Při výběru záleží i na frekvenci.


Varná konvice od firmy Bosch tedy patří k absolutní špičce v oblasti rychlovarných konvic. Pokud tedy hledáte vždy to nejlepší bez ohledu na cenu, můžeme vám tento model s klidným svědomím doporučit. Bosch je rychlovarná konvice s regulací teploty špičkové úrovně.


Naviják na elektrický kabel ukryje jeho příliš dlouhé varianty a bezpečně jej ukryje pod základnou konvice. Test rychlovarných konvic je u konce a nezbývá nám než doufat, že jste si vybrali tu pravou pro vaše účely. Pokud ne, tak jednoduše doporučujeme přečtení recenzí u nepopulárnějších rychlovarných konvic na českém trhu, které naleznete např. Objem rychlovarných konvic začíná u kompaktních litru a končí u litrů. Velikost vybírejte podle počtů rodiny.


Dvoučlenná domácnost si vystačí s litru, pro běžnou rodinu stačí litru. Doporučujeme sledovat také hodnotu minimálního množství vody, které lze v konvici ohřát. Vítězem ve ´sprintu´ na sto stupňů s jedním litrem vody v rámci praktických zkoušek se stal Braun WK 50 když pomyslnou cílovou pásku protnul za 1sekund. Pro srovnání, u modelu umístěného na chvostu startovního pole se. Elegantní konvice s termoregulací nastavení teploty v rozmezí °C - 1°C s krokováním po °C a funkcí udržení teploty až po dobu minut.


Konvice má podstavec s digitálním displejem a podsvícenými tlačítky, pohodlně se ovládá a nechybí ani ukazatel množství vody v podobě přehledné měřítka pod rukojetí. Vedle toho má tato konvice, stejně jako všechny ostatní, funkci automatického vypnutí. Co nepatří ke standardním funkcím rychlovarných konvic , alespoň prozatím, to je regulace teploty. Tu využijete při přípravě různých nápojů a pokrmů, které by se neměly. Víte, která je nejlepší a zároveň nejbezpečnější?


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat rychlovarnou konvici. Jeho objemné kovové konvice byly hranatého, později válcovitého a oblého tvaru s klidným velkým držadlem (nepřipomíná vám to tvary současných rychlovarných konvic ?). Behrens tak vytvářel nové povědomí o moderních elektrospotřebičích a jejich uplatnění v domácnostech. Ale dost exkurze do historie.


Jako první uvádíme vítěze dtestu rychlovarných konvic. Uživatelé si tuto plastovou. Toto zařízení k přípravě teplé vody má své plusy i mínusy. Výrobce slibuje teplou vodu do sekund.


Nám se dle návodu nepodařilo nastavit vytékání l vody v kuse. Konvici nám každá návštěva chválí a jsme s ní velmi spokojeni, jen nám bohužel po měsíci odešlo čidlo na teplotu vody. Takže konvice fungovala pouze při zapnutí na 100°C, ale běžela asi sekund a pak vypla a na nižší stupně se nezapla vůbec. Ale to byl zřejmě poblém konkrétního kusu, neboť po výměně vše.


Jakmile se konvice po dovaření vody vypnula, infrateploměrem jsme změřili teploty na povrchu varné nádoby, víka a držadla. U konvic s nastavitelnou teplotou jsme zjistili, zda ji při ohřevu dodrží. A spíše pro formu jsme všechny i zvážili. Rozdíl mezi nejtěžší a nejlehčí je více než půl kilogramu.


Přestože test konvic v Německu před několika lety odhalil uvolňování niklu u konvic s nezakrytou spirálou, z testu MF Dnes vyšly v tomto směru všechny testované přístroje (včetně modelů s odkrytou spirálou) dobře, ani z jedné konvice se neuvolňovaly žádné škodlivé látky. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Potřebujete udělat rychlý a chutný snack?


ATOLL SPEED je tou správnou technologií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky