pondělí 18. listopadu 2019

Škrabka na sýr tescoma

Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Snadno odstraní nečistoty ze sklokeramických varných desek, hladkých skleněných a porcelánových ploch apod. Kráječ PRESIDENT snadno a stejnoměrně naplátkuje všechny druhy tvrdého sýru a hravě si poradí třeba i se ztuhlým máslem. V čem je Kráječ na sýr PRESIDENT výjimečný?


Jaké má Kráječ na sýr PRESIDENT. Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Tentokráte jsem to kupovala pro dceru. Takže jsem na její přání objednala a doplnila tím i kuchyň naší babičky. Myslím, že i ona si škrabku brzo oblíbí. Zeleninu již neškrábu ničím jiným.


Rychle si člověk zvykne a pak už to měnit nechce. Fotogalerie – Kráječ na sýr PRESIDENT, nastavitelný. Pro snadnou přípravu ozdobných hoblinek a spirál z citrusové kůry. Tescoma škrabka na sklokeramické desky PRESTO. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Po použití umyte a osušte, neumývajte v umývačke. Vynikajúca pre ľahkú prípravu kornútikov.


Servírování tvrdých sýrů nemusí být dřina, když k jejich krájení použijete šikovného pomocníka. Súvisiace produkty Na sklade. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Zubatá čepeľ šupiny podoberie a ľahko ich oddelí od kože, šupiny pri čistení neodletujú. Pro milovníky sýru jsme si připravili výborného pomocníka v podobě škrabky na sýr z ušlechtilé nereznoucí oceli. Veškeré objednávky stále expedujeme a doručujeme druhý pracovní den až k Vašim dveřím. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Ochrana dat Reklamační řád Časté.


OSTATNÍ POMŮCKY NA PEČENÍ. TESCOMA Dnes je pátek 14. Vybírejte si Škrabky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Výborný pomocník který vám nesmí v kuchyni chybět. Jedná se o výrobek z bukového dřeva, kde jako doplněk byla použita ušlechtilá nereznoucí ocel.


Tématické fráze: domácí sýr tescoma tescoma recept na syr tescoma domací sýr výroba domácího sýra tescoma recept na sýr tescoma tescoma recepty tescoma recept sýr tescoma sýr domácí sýr recept domaci syr tescoma domaci syr recept domaci lucina tescoma sýr tescoma recepty domácí sýr recept tescoma recept syr tescoma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky