úterý 5. listopadu 2019

Motýlek nůž tréninkový

Pevná a pevná rukojeť při držení. Na spodní straně rukoje. Motýlkový nůž , zkráceně motýlek neboli balisong. Nože dostali svůj název podle specifického otevírání a zavírání nože.


Rukojeť motýlku je totiž rozevírací a čepel nože se objeví po přetočení částí rukojeti. Motýlky jako nože jsou známé již mnoho let a hodně lidí je zná ze svého mládí. Tupý motýlek na trénink. Slouží k bezpečnému nacvičení triků bez zranění. Ideální butterfly varianta pro začátečníky.


Nůž motýlek je specifický pro svoji využitelnost. Většina běžných lidí ho zná z filmů, kde působí jako efektní a rychlý nůž. Asi největší oblibu si získal díky rozličným trikům, které s ním lze provádět. Pro jejich naučení je ideální trénovací motýlek , který je tupý a nehrozí tak zranění. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Tréningové nože jsou díky absenci ostří ideální pro nácvik zacházení s nožem bez rizika zranění. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě, více informací ke garantovaným lhůtám najdete v Obchodních podmínkách. Tréninkové neboli cvičné nože jsou tupé, měkké, bez ostří a tudíž naprosto bezpečné. Skvěle se hodí pro cvičný boj s nožem a nácviky sebeobrany proti ozbrojeným útočníkům, které využívá například bojové umění Eskrima nebo systému sebeobranných technik izraelských sil Krav Maga.


Chodíte rádi do přírody? Pořiďte si tento originální nůž motýlek tréningový. Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč. Nůž motýlek španělské značky JOKER je známý po celém světě.


Tréninkový nůž motýlek vhodný pro začátečníky a nacvičování triků bez zranění. Jednoduché otvírání nože jednou rukou. Zavírá se překlopením dvojité rukojeti. Překlápěcí kolík slouží jako pojistka proti otevření. Cvičný motýlek Nůž typu motýlek od firmy Albainox, určený k bezpečnému nácviku triků.


Konstrukčně je řešený stejně jako klasický motýlek. Technické údaje Čepel je vyrobena z nerezové oceli s modrou povrchovou úpravou a třemi designovými otvory. Příložky rukojeti jsou ocelové.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Butterfly - tréninkový Butterfly - ostrý Huntsman Flip Knife Bowie Knife.


Motýlek Basic Trainer - Vanilla CS:GO nože. Vyprodáno 2Kč bez DPH. Pokud Vás již menší lehké motýlky nebaví a chcete pořádného motýla či lišaje, tak je pro Vás balisong KANDAR RAINBOW tou pravou volbou!


Motýlek nůž tréninkový

Značkový balisong KANDAR RAINBOW je vyroben v celokovovém provedení. Jeho rozkládací rukojeť je mohutnější a hmotnější než u jiných balisongů v podobné cenové relaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky