středa 13. listopadu 2019

Nádoba se stlačovací pružinou

Použití této stlačovací pružiny pro kvašení zelí nebo jiné zeleniny je jednoduché. Nakrouhané zelí nebo nastrouhanou zeleninu promíchanou s přísadami podle použité receptury vložíme do sklenice s otočným uzávěrem, pak na ni přitiskneme stlačovací pružinu a sklenici pevně víčkem uzavřeme. Tato dóza s pružinou má objem l. Pro naše testování jsme použili nádobu na marinování se stlačovací pružinou , během kvašení byl uvolněn jeden klips, aby mohl vzduch bezpečně odcházet. Foto: autorka) Kvašení probíhá v několika fázích.


Experimentujte, ochutnávejte. Funkce pružiny je taková, že uzavřením víka s pružinou stlačíte obsah potravin pod nálev a nebo stalčením např. Orion Dóza na nakládání a marinování s pružinou l je vyrobena z čirého plastu, víko má pevné zaklapovací čtyři úchyty a nerezovou pružinu se stlačovací deskou.


Pickles Pružina Pickles pro výrobu rychlokvašeného zelí a zeleniny. Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme. Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu. Lehká praktická nádoba na nakládání zeleniny a masa s víkem, pružinou a pístem. Vhodné pro výrobu pickles, nebo nakládání hermelínů.


Měla by se vejít do lednice, což u masa je zásadní. Nádoba s pružinou na pickles. V naší nabídce máme plastový hrnec kvašák na pickles s nerezovou pružinou. Umělohmotná nádoba má objem l. Víčko umělé nádoby je vybaveno pevným zacvakávacím mechanizmem.


Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu-PICKLES. Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí,přidáme rovnou kávovou lžičku soli a drceným kmínem lehce prosypeme. Funguje tím, že vytvořením vákuumu, který otevírá póry masa tak, aby se použité přísady mohli se vstřebávat snadněji a rychl.


Plastová dóza se stlačovacím mechanizmem pro intenzivní marinování. Nakládání a marinování jsou velmi oblíbené činnosti, zejména v létě, když se chystáme grilovat nebo zavařovat různé pokrmy. Pickles se připravuje ve speciální sklenici (nádobě), která je vybavená pružinou a stlačuje zeleninu.


I v naší nabídce najdete velmi praktické pomůcky, které vám ušetří čas a významně ulehčí práci. Skládá se z nádoby, víka s otvorem, těžítka, dřevěného dříku a gumičky. Vzdušníky a tlakové nádoby v samostatném provedení.


Na výběr máte hned z několika provedení ležatých i stojacích tlakových nádob s robustní ocelovou konstrukcí, disponující tlakem až do atmosfér. V nádobě můžete marinovat různé druhy mas, hermelíny, nebo například. Další doporučená zapojení Doporučená schemata zapojení s využitím Laddomatu 22 termoregulačních ventilů, trojcestných ventilů, řízených elektronickou regulací pro požadovanou teplotu vratné vody, elektronické regulace topných systémů a ohřev teplé užitkové vody, pro výkony kotlů do 1kW. Expanzní nádoby udržují přetlak v předepsaném rozmezí.


Filtry jsou vyrobeny z nerezové oceli SS 30 skládají se z hlavice a nádoby, která je pomocí středové tyče spojena s maticí hlavice. Hlavice, nádoba a matice jsou utěsněny plochým kruhovým těsněním. Volitelně lze dodat držák pro uchycení filtru ke stěně.


Tento proces pomáhá zkřehčit maso. Vakuová pumpa vysává vzduch z nádoby a tak jídlo si udržuje své vlastnosti delší dobu. Lehkým stlačením pák se pružina roztáhne a zvětší tak vnitřní průměr. Po nasunutí na osu a puštění stlačených pák se pružina pevně upne kolem osy, čímž bezpečně zajistí kotouče závaží proti jejich pohybu. Krups EA810BEssential Espresso disponuje ovládacím panelem s LED kontrolkami pro jednoduché ovládání, kovovým kónickým mlýnkem se stupni nastavení hrubosti mletí a 17litrovou vyjímatelnou nádobou na vodu.


Nastavit si můžete hrubost mletí, teplotu vody a objem nápoje přesně podle vaší chuti. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky