středa 27. listopadu 2019

Nádobí berndes albert

In almost a century of corporate history, we have revolutionised the market for frying pans and pots again and again. BERNDES CLASSICS – Ausgezeichnete Produkte, die sich seit langem bewähren. Hierzu gehören Produkte der Serien BONANZA sowie TITANIUM SPECIAL EDITION. Hohe Qualität und Made in Germany stehen für Jahre Garantie. Professional quality vacuum cast aluminum cookware.


Litinové nádobí Berndes. Jedná se novou akci, která zrovna v Albertu probíhá a profitovat z ní mohou úplně všichni zákazníci. Nádobí je nedílnou součástí kuchyně a bez něj si žádnou chutnou večeři nepřipravíte. Nádobí vám usnadní přípravu oblíbených receptů a stane se nezbytným doplňkem vaší domácnosti, na který nedáte dopustit.


K tomu nejlepšímu nádobí pro každodenní vaření se řadí produkty značky Berndes. Ta již po více než let kombinuje německou kvalitu a unikátní materiály s elegantním provedením. Nyní lze vybrané výrobky této značky zakoupit exkluzivně v prodejnách Albert. V rámci probíhající věrnostní kampaně.


Cooking pots from BERNDES go beyond the ordinary. You think a pan is just a simple metal or ceramic pot you put on the stove to cook in? Jaro přináší pestré barvy, stejně jako chuť zkoušet nové věci v kuchyni. Právě proto nyní Albert přichází se sběratelskou kampaní, ve které můžete získat unikátní nádobí značky Berndes. Každá kuchařka díky němu zvládne připravit i ty nejnáročnější recepty.


Více naleznete v sekci vaší oblíbené prodejny. Děkujeme, že nám to pomůžete zvládnout. Věrnostní akce v prodejnách Albert platí do konce května, uplatnit body je možné do14. Missing: berndes Albert nabízí možnost získat exkluzivní nádobí za výhodnou cenu. V nabídce budou exkluzivní litinové hrnce a keramické zapékací misky v pestrobarevném provedení.


Máte vybrané filtry: servirovaci misa. Ahoj holky, je tu některá z Vás, která má přebytek bodů za nákup v albertu na nádobí berndes , nebo je nesbíráte? Potřebuji si doplnit kartičku a už to jaksi nestihnu. Kdo by daroval zdarma, nebo bych si jej za levno odkoupila. Albert podporuje české výrobky s novou značkou Česká chuť - ParlamentníListy.


Obchody Albert představily novou značku Česká chuť, která garantuje český původ potravin. Spolupráci řetězce Albert a lokálních. This video is unavailable.


V nabídce naleznete exkluzivní litinové hrnce a keramické zapékací misky v pestrobarevném provedení. Albert , produkty po nasbírání bodů jsou se slevou až. Od března Albertu pomáháme s propagací aktuální kampaně na litinové a keramické nádobí značky Berndes.


Tradiční formu sběratelské soutěže jsme navíc oživili spoluprací s českými food blogerkami. Podívejte se, jak celkem čtyřměsíční kampaň započala. Food blogerky patřily mezi první, kdo se rozhodl nové nádobí vyzkoušet. Berndes family history, genealogy, and family tree.


Fotografiemi svých kulinářských. Její zakladatel se podílel na revoluci ve světě vaření. Představil například pánve s antiadhezním povrchem a mnoho jiných inovativních řešení, která jsou dodnes oceňována amatérskými i profesionálními kuchaři.


Máte novou kuchyň a potřebujete nádobí ? Kompletní nabídku porcelánového a keramického nádobí , celých sad nádobí , titanových, nerezových nebo smaltovaných hrnců na indukci i plynové vařiče najdete na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky