pondělí 25. listopadu 2019

Multifunkční hrnec diskuze

Co je multifunkční hrnec. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Sháníte do své kuchyně co nejlepší multifunkční hrnec ? V následujícím testu vám představíme osm nejzajímavějších produktů, které jsou v současné době k dostání. Vybrali jsme pro vás modely s výhodným poměrem ceny a kvality, ale i cenově dostupné, nebo naopak špičkové alternativy – vybere si tedy jistě každý. Většinou - funkcí: vaří, vaří pod tlakem (papiňák)takže uvaří i za nim, dusí, smaží, peče, frituje, vyrábí jogurt, uvaří marmeládu, kyne těsto.


Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Ahojte, potřebovala bych poradit, zda koupit fritézu nebo multifunkční hrnec. Pročetla jsem si několik recenzí na netu a jsem z toho v rozpacích. Nejdříve jsem si myslela, že koupím tu s minimem oleje, ale prý se to jídlo dlouho dělá a chuťově to není ono. Hrnec se rovněž vyznačuje velkou úrovní řemeslného provedení, díky čemuž není nutné se bát toho, že by po několika vařeních přestal fungovat. Pozitivem je i snadná údržba , kdy je možné model umýt v myčce – díky nepřilnavému povrchu je však i případné manuální mytí snadné a rychlé.


Jedním z řešení je multifunkční hrnec , ve kterém se dá ledacos uvařit a upéct často i za použití páry, která může výrazně vylepšit hotový „výtvor“. Na druhé straně, ten kdo si takového pomocníka koupí nemůže spoléhat na to, že bude všespasitelný. Zastane hodně práce, ale tak jako většinou, je nutné ho. Re: multifunkční hrnec to je přesně on co mám.


Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček. Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Každý může přidat vlastní recept. Lidl nabízí v akci multifunkční hrnec Silvercrest SMUD 8Apro jednoduchou a rovnoměrnou přípravu mnoha různých pokrmů. Přístroj nabízí přednastavených programů: multifunkční program, pečení, předsmažení, rýže, udržování teploty.


Spolu s cenou se zvyšuje také výbava přístrojů. Roste výkon, množství funkcí a také objem. Ten může u největších přístrojů přesáhnout až l. Jedná se tedy opravdu o multifunkční přístroje. Vybrat si můžete z přednastavených programů. Multifunkční hrnce a jejich užitečnost v kuchyni jsou dnes předmětem mnoha diskusí.


Přidejte svůj názor do diskuse pod článkem, nebo se. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu.


Nabízí přednastavených programů s možností naprogramovat si svůj vlastní. Ovládání je elektronické s tlačítky a displejem. Hrnec je také vybaven časovačem s funkcí odloženého startu.


Umožňuje vám nastavit to, za jak dlouho se hrnec vypne. Pomalý hrnec je velmi jednoduché zařízení. Mám doma parní hrnec na vaření rýže a zelenina nebo brambory v ném udélané mají úžasnou chut´je to pochoutka.


Některé modely se dají nastavit tak, že po vypnutí přejdou do režimu ohřevu. Jasmínová rýže udélaná v tomto hrnci,je néco úžasného. Ted jsem ale narazila na novinku pomaly a multifunkcni hrnec , ktery umi navic smazit, pect, varit na pare.


Zdenek : dostali jsme jako dárek k zakoupené matraci multifunkční hrnec ,ale bohužel s kuchařkou ve španělštině,moc vítám že jste přidal odkaz na kuchařku,díky Hostě moc,že to upravila na rozklik protože hrnec jsem odložila na neurčito,že v něm neumím vařit a španělštinu bohužel neovládám tak mi pomůže tento.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky