čtvrtek 21. listopadu 2019

Plastové krabičky na součástky

Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Sada praktických uzaviratelných krabiček na SMD součástky - odpory, kondenzátory, tlumivky, tranzistory, diody, nebo např. Použití jako pouzdro pro ruční nářadí, prohlubeň na horní straně pro membránový indikátor nebo zápisník, překryté spoje poskytují ochranu proti prachu a stříkající vodě. Skříňky a krabičky na zakázku se vyrábějí z plastu bez potřeby vstřikovací formy.


Jsou používány ve všech oborech elektrotechniky, elektroniky, sdělovací techniky, lékařské techniky, telekomunikacích, meteorologii apod.

Tato metoda je vhodná zejména pro výrobu malých sérií od několika kusů až po stovky či tisíce. Základní stavebním kamenem je plastový šuplík s vyjížděcí průhlednou zásuvkou o vnitřních rozměrech x 1mm. Třeba se někomu bude hodit. Vhodné pro ukládání spojovacího, elektronického, těsnícího materiálu a drobných součástek pro výrobu nebo montáž.


Tento web používá soubory cookies pro uložení Vašeho nastavení. Miniaturní plastové šuplíky na SMD součástky B- modré. Popis: Kartonplastové krabičky jsou praktickou alternativou papírových.


Jejich estetický vzhled a praktické vlastnosti vám zaručí maximální přidanou hodnotu vašich produktů.

Zahájili jsme 3D tisk na i3-MK- info a dotazy na tel. R o ochraně osobních údajů. V našem sortimentu naleznete levné plastové ukládací boxy širokého spektra použití: Pro úschovu i přehled různých lehkých předmětů v kanceláři, škole, na prodejnách na různé akty, dózy, oděvy, čistící prostředky, na hračky atd.


V základní ceně jsou zahrnuty plastové zásobníky. Vyberete si zde různé krabičky a přístrojové skříňky. Můžete si vybírat z elektroinstalačních krabic IP5 krabičky řad KP a KM, pouzdra a kryty, plastové krabičky a další krabičky.


Nenašli svou ideální krabičku? Vytvoříme návrh krabičky a vytiskneme ji na. Novinka v naší nabídce ! Krabičky na SMD součástky a šroubky, komor. Pro přechod na systém DVB-TH2máme pro Vás připravený set top box WIWA H. Svačinový set pro děti skládající se z plastové krabičky na občerstvení a spolehlivě těsnící lahve na pití o objemu l. V kategorii Univerzální krabičky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Domů Součástky Kryty, pouzdra Univerzální krabičky. Nejlépe hodnocené výrobky v kategorii Univerzální k. Elektro a elektromateriál pro domácnosti i firmy.

Domácí automatizace, zásuvky, osvětlení, adaptéry, zdroje, nabíječky, kabely, konektory, prodlužovačky. Pro vaši bezpečnost budete odhlášeni sekund. Znovu se přihlaste Ski. Dřevěná jídelní židle Lily, třešeň – židle do kanceláře. Precizní robusní 19” hliníková eloxovaná skříň se zdrojem, chladícím ventilátorem, šachtami pro kar.


Transparentní víko, pevných přihrádek, modrá barva. Mají výstupky, které je drží na sobě. Stav, rozměry a množství na fotkách. Plastové područky ke konfereční.


Cena je za 10ks krabiček. Možná pro rybáře, modeláře a dalš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky