pátek 22. listopadu 2019

Multifunkční hrnec concept ck 5000

Hrnec zastoupí i fritovací hrnec , parní hrnec , hrnec na vaření rýže, gril a pánev. Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře. K vakuování potravin pro přípravu Sous Vide doporučujeme vakuovačky Concept. Abyste měli dokonalý přehled o vaření, nabízí skleněnou.


Multifunkční hrnec značky Concept , který se vzhledem ke své výbavě, velikosti a objemu hodí do středně velkých domácností. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


S jeho pomocí zvládnete přichystat dokonalý kulinářský zážitek. A to jak u vás doma, tak třeba na chalupě. Free Shipping Available. Skleněná poklice a vyjímatelná nádoba s teflonovým povrchem.


Hrnec má LCD displej a přednastavených programů. Spojuje v sobě dva hlavní trendy ve vaření: moderní, zastoupený funkcemi Sous Vide a Slow Cook a tradiční, jako pečení chleba nebo paštiky. Je plně rozebíratelný a nádobu lze umýt v myčce. Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku.


Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec , parní hrnec ani troubu. Ušetříte místo v kuchyni i peníze. Pravděpodobně však v důsledku takto vysokého příkonu není tento hrnec vhodný pro pomalé vaření, neboť dochází k. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Inovativní multifunkční hrnec značky Concept vám dodá inspiraci pro vaření na celý týden.


Celkem sedm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření. A přitom bude stačit jediný přístroj. Mimo funkčnosti po stránce přípravy pokrmů je ale tento. Pečená sekaná nebo paštika a chleba ve formě versus Sous Vide a Slow Cook.


Funkce Sous Vide či Slow Cook se skvěle hodí k pečení chleba nebo přípravě paštik ve formě. Tento hrnec vám skvěle poslouží jako fritovací hrnec , parní hrnec , hrnec na vaření rýže, gril a pánev. Nahradí funkce šesti spotřebičů najednou: Fritéza, parní hrnec , kontaktní gril, fondue, přenosný gril a elektrická pánev, tzn. Zabere mnohem méně místa.


Je vhodný i na chatu nebo chalupu. V Ostravě předám osobně,jinak po dohodě možno i zaslání. Skvěle vám nahradí pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec , parní hrnec či troubu.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Jak vybrat multifunkční hrnec.


Multicooker, elektrický hrnec , chytrý hrnec , pomalý hrnec , všestranný pomocník…seznamte se, toto jsou ekvivalenty pro multifunkční hrnec. Jejich svět není ničím složitým. Objasníme vám pár základních parametrů, které je dobré znát.


Ostatní údaje jsou spíše orientační, případně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky