středa 6. listopadu 2019

Myčka bosch 60 cm

Free Shipping Available. Order By 9pm For Next Day Delivery! Sedí perfektně, myjí brilantně. Ať již zvolíte vestavnou s panelem, nebo plně vestavnou myčku, vždy získáte perfektní výsledky a nejlepší možnou energetickou spotřebu. Lze je samostatně umístit do prostoru.


Myčka bosch 60 cm

Dalším důležitým faktorem je to, kolik myčka celkově zabere místa. Určitě změřte také výšku a hloubku myčky. S velikostí jde v ruku v ruce množství nádobí, které do ní můžete naskládat. I když máte místa na rozdávání. Umí mycích programů včetně Auto programu a programu na mytí skla.


Dobrou funkcí je samočištění. Oceníte i funkci hygienické mytí. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Výrobce uvádí spotřebu vody za jeden cyklus pouze 17l u programu ECO 50. Kapacita jídelních souprav.


Myčka bosch 60 cm

Naše myčka nádobí Silence Plus s tichým programem - ExtraDry: zvláště účinné sušení pro špatně schnoucí nádobí. Popis: Prodám vestavnou myčku BOSCH model SGI45M32EU plně funkční ve velmi dobrém stavu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bosch SMU46NS03E podstavná myčka nádobí.


AUTOMATIC program myčka sama zvolí teplotu a délku mytí dle znečišteni vody,krátký 30min. AquaStop je ochrana proti přetečení nebo úniku vody. Tichý program a SuperSilence Plus technologie: výjimečně tichá při dB, ještě méně s tichým programem. Myčka má odložený start,display. Extra sušení: přídavná funkce pro zvláště účinné sušení špatně schnoucího nádobí.


Dimensions (HxWxD): 84. Efficiency information relates to the Eco programme. This programme is suitable for cleaning normally soiled tableware and is the most efficient programme in terms of combined energy and water consumption. Water running out collects in the hose casing and causes a sponge to swell up, which then stops the flow of water mechanically. Díky jejich šířce se do nich vleze spousta špinavého nádobí.


Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Nevyžaduje totiž ohýbání, které namáhá vaše záda. Dokonalé výsledky zaručují inteligentní technologií 6. With brilliant features and. Vestavná myčka nádobí s předním panelem s kapacitou sad nádobí v energetické.


Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Europe’s leading price comparison sites comparing millions of offers. Just great deals and the lowest prices for your desired product.


Join the hunt for the best prices and bargains on Pricehunter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky