úterý 19. listopadu 2019

Plastové krabičky s víkem

Dají se barevně sladit s lahvemi na pití. Boxy na potraviny jsou navíc ekologické, jelikož bojují proti zbytečnému plýtvání sáčky a dalšími obaly. Pro přehlednou organizaci nejen kuchyně pak doporučujeme plastové boxy s víkem. V nabídce máme malé krabičky na drobnosti i velké úložné boxy.


Jsou určeny pro styk s potravinami a můžete je použít i do lednice nebo mrazničky. Plastové krabičky pro elektroniku a elektro zařízení pro zalévání.

SOCKERBIT Pokud potřebujete více úložného prostoru, proč si na něm rovnou neustelete? Tento úložný díl je navržený tak, aby dokonale zapadl pod postel a chránil vaše oblečení, přikrývky a cokoliv dalšího, co chcete ochránit před prachem a nečistotami. Dárkové krabičky s průhledným víkem se hodí na vizuálně zajímavé dárky. Trefou do černého budou přírodní výrobky, které ladí s hnědou barvou krabiček.


Ta kraftovému papíru zůstala, protože se při výrobě nebělí. Dárky budou vypadat ještě lépe, pokud je položíte do dřevité vlny. Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Vyberte si krabičky s víčkem, které jsou nejvhodnější pro Vaše využití.

Jakékoliv drobnosti schováte do této praktické krabičky s víčkem. Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití. Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. Spolehlivé plastové přepravky a bedny s dlouhou životností Plastové přepravky a úložné bedny jsou kvalitní a levnou variantou pro skladování a manipulaci spíše drobných součástek. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.


Za pomoci plastových přepravek a úložných boxů tedy snadno zefektivníte práci ve firemním skladu i jinde. STEPPlastové pískoviště Style s víkem. Každý správný rybář má ve své tašce několik plastových krabiček nebo boxů. Mnohdy se jedná o nejlepší variantu jak skladovat rybářskou bižuterii jako háčky, obratlíky, karabinky a jiné.


U nás najdete celou řadu plastových krabiček s nastavitelnými přihrádkami, nebo i dvoupatrové rybářské krabice. Nabízíme i velké plastové boxy vhodné třeba na loď. Sestavení této krabičky je velice snadné a pohodlné, a proto je vhodná na rychlou a jednoduchou manipulaci. Ideální jsou tak na skladování a archivaci předmětů.


Objednávky se snažíme expedovat do 1-pracovních dní, ovšem pokud budete mít v objednávce látky nebo zboží, které se musí stříhat, počítejte s termínem expedice až pracovní dní. Vzhledem k velkému zájmu, nemusí být skladové zásoby u produtků aktuální. Přepravci mohou vyžadovat platbu dobírky pouze kartou.


Nakupte plastové krabičky s víkem za minut. Plastové nádoby na tekutiny, plastové kanystry, plastové sudy, plastové popelnice.

Stohovatelné přepravky přímo od výrobce. Jednoduchým otočením lze prázdné bedny do sebe zasunout a dochází tak k. Plastovou průhlednou krabičku s víkem využijete k dárkovému balení předmětů. Bezbarvá plastová krabička na vzorky x 10.


Krabičku dodáváme v rozloženém stavu. Důležité jsou také odolné kbelíky s víkem na připravenou návnadu. Vybrat si můžete z různých velikostí, tvarů a značek jakou jsou Drennan, Fox, Mivardi nebo JSA.


FLORIAN obchodní centrum služeb, spol. Jaké obaly pro Vás nabízíme ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky