pátek 29. listopadu 2019

Plastový sud na kvas 60l

V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových barelů o objemu 30l, 50l, 60l , 120l, 150l a 220l vše levně, které jsou vhodné zejména na dešťovou vodu, kvas a další kapaliny! Jejich využití ocení také zákazníci, kteří hledají levné zahradní plastové sudy na užitkovou či deštovou vodu. Plastový sud l Černé víko.


Sud lze použít na vodu, kvas apod. Sud je vyroben z polyethylenu, barva sudu bílá s černým víkem, odstín barvy se může lišit.

Sud má hygienický atest na zdravotn. Sudy mají UN homologaci – UN 1H která garantuje vhodnost těchto obalů pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III. Lze jej tedy využít například také jako sud na kvas. Nabízíme k prodeji potravinářský, plastový sud s uzávěrem, vhodný na uchování potravin, převoz kvasu, nebo ke sběru dešťové vody. Zároveň je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre styk s. Dvouhrdlý plastový sud s otočnými uzávěry a madly je vhodný k přepravě a skladování sypkých materiálů a kapalin.


Hygienicky nezávadný plastový barel splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Je tak možné jej využít také jako sud na pitnou vodu nebo na kvas.

Technické parametry vyrobeno z HDPE. Cena je včetně víka, víko obsahuje pryžové těsnění. Vnitřní průměr hrdla sudu je 2cm. Po naplnění je přes stěnu sudu vidět výška hladiny.


Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Sud je vybaven ks prolisů pro snazší manipulaci, ve spodní části je připraven prolis pro případnou montáž výpustného kohoutku. Sud je vhodný i pro použití v potravinářství (např. na kvas apod.). Není certifikován na přepravu či. Sud plastový litrov na kvas , vodu, závitové veko HDPE.


Nakoupit za nejnižší ceny se dá i bez toho, aniž byste se museli snížit k nákupu produktů nižší kvality. Vybírejte z tisíců položek, které jsou součástí roky budovaného a zákazníky. Nahlásiť nevhodný inzerát.


Predám plastové sudy 60L 100L 120L 150L a 220L Sudy su ako nove Vhodné na kvas , vodu, zrno, krmivá, potraviny, usklad. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty.


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.

Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Sud zakoupíte v novém eshopu nadrze. Vyplachované 60L sudy (barely) s uchy a úchyty pro snadnější manipulaci a šroubovacím víkem s těsnícím mezivíčkem.


Použité po nakládané zelenině (česneku, okurek,.). Vstupní otvor je průměr cm. Lze je také použít na uskladnění vody, kvasu, mače.


Prodáváme levně plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l , 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas , víno a jiné. Uplatnění nalézají plastové nádrže především v chemickém a potravinářském průmyslu. Rozměry: Výška: Cm Průměr: Cm Možnost i dovozu po okolí po tel. Prodám plastový sud 60l ,průměr sudu je 36cm a výška 56cm.


Mohu zajistit i větší množství. Sud nemá víko ani zajišťovací sponu. V případě zájmu se ozvěte cca dny před odběrem. HUKA KOSH-Barel na kvas širokohrdlý 50l. Barel je vhodný pro uchování dešťové vody, jako p. Tvar sud a slúži na efektívnu paletizáciu.


Spĺňajú podmienky pre styk s potravinami – vyhlásenie o zhode. UN certifikát podľa predpisov ADR, RI IMDG-Code. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky