pondělí 11. listopadu 2019

Plastové proložky na vejce

Obal plní několik funkcí mezi něž patří také funkce ochranná. Křehká vejce musí proto být balená v dostatečné pevném obalu odolném proti deformacím a mechanickému poškození při manipulaci a přepravě. Papírové krabičky vydrží dvakrát větší tlakové působení než plastové.


Aby se papírová krabička prohnula. Samonosné plastové proložky - pro výrobu těchto trayů se používají desky o větší tloušťce, případně se slkládají ze dvou dílů. Stohovatelné plastové proložky - principem stohovatelných trayů je možnost ukládat výrobky do přesných pozic s tím, že jsou zcela zapuštěny pod úrovní základní roviny traye.


Vejce plastové se slizem zábavný dvoubarevný tvarovací sliz různé barvy. Plastové proložky na vajíčka do lednic. Udělejte dvojitou radost. Využitelné v celé řadě oblastí:potravinářství, farmacie, kosmetika atd.


Izolace,ochrana před vlkhostí. Ideální pro externí skladování a námořní přepravu. Tvarově stálé, omyvatelné a znovu použitelné. Vejce neprodávám, co nespotřebuji, rozdám po příbuzných. Jenže mi chybí proložky na vejce.


Brala bych jakékoliv - ty po 1 i kusech. Nikdy se mi nic nevrátí. A je mi trapné škemrat - ale krabičku mi vrať! Ptala jsem se v drůbežárně, kde mají prodejnu vajec. Skladem 9Kč 7Kč bez DPH.


Na rozdíl od kartonplastu má vyšší pevnost při stejné gramáži. Koronaviru, jsme pozastavili vybírání dobírkových plateb. Toto opatření má omezit přímý kontakt řidičů přepravních služeb se zákazníky.


Zpřístupnili jsme možnost platby bankovním převodem se 14-ti denní splatností. Platba bude možná pouze u objednávek nad 5. Vejce se poměrně rychle kazí, proto by měla být skladována v nejchladnější části ledničky a to maximálně týdny. Kolem vajec by měl proudit vzduch a vejce by měla být uložena tupým koncem vzhůru. Na tomto konci vajíčka se nacházejí póry, kterými vejce přijímá kyslík.


Proložky na paletu i dovnitř obalu. Nejčastěji se proložky používají pro oddělení zboží na paletě. Tím dojde ke stabilizace i ochraně jednotlivých produktů.


Malé proložky je možné vkládat do přepravního obalu, kde zamezují poškození baleného zboží o sebe navájem. Zaručená kvalita proložek Balbox STANDARD. Vyrábí se ze 1 recyklovaného materiálu – sběrového papíru drcením a lisováním pod velkým tlakem do požadovaných tvarů. Nejznámějším příkladem jsou proložky na vejce , kde se stal tento produkt takřka nenahraditelným.


Nasávané kartonáže se dále využívá v elektronice a potravinářství. Vlnky v kartonu rovnoměrně rozloží tlak a ochrání zboží proti odření a otlačení. Kartonové proložky jsou snadno recyklovatelné a vytváří jen minimum odpadového materiálu.


Nabízíme úplný sortiment papírových tácků a talířů. Doporučujeme nepromastitelné papírové tácky, ideální pro rychlé občerstvení a papírové tácky s potahem hliníkové fólie vhodné pro cukrárny a pekárny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky