úterý 5. listopadu 2019

Multifunkční trouba whirlpool jt 479 ix

Vnitřní objem trouby Údaj o velikosti vnitřního objemu trouby v litrech. Druh trouby: multifunčn. D distribucí mikrovln, která umožňuje rovnoměrné prohřátí pokrmu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Klasickou troubu už skutečně nebudete potřebovat. Do domácnosti vám přinese nadčasové technologie a skvělý design. Jednou z nich je i technologie 6. Menu šéfkuchaře s přednastavenými recepty obsahuje různých potravinových skupin. Potraviny můžete připravovat v páře, grilovat, péct v horkém vzduchu a rozmrazovat.


Poslouží vám skvěle nejen pro ohřívání a rozmrazování potravin, ale také zvládne péct, grilovat či vařit v páře. Nabídne vám spoustu praktických programů a funkcí, objem až litrů a velmi příjemné ovládání, které. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Díky praktickému ventilátoru si buďte jistí, že pokrm se d. Effortless steam cooking. Whirlpool – 6th Sense Jetchef Microwave Oven JT 4IX. NEJNOVĚJŠÍ VIDEO NA DENÍK. CZ Budování odběrového místa v Klatovské nemocnici.


Pokud jde o jídlo, vyhledáváme pokrmy, jejichž příprava nezabere příliš času a práce, ale které budou současně lahodné a nutričně hodnotné. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. WHIRLPOOL JT 4IX najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Kromě mikrovlnné technologie můžete využít vaření v páře, horký vzduch, křemíkový gril, program pro rozmrazování pečiva do křupava a program Crisp, díky kterému bude vaše. Textový černobílý displej zajistí přehled nas nastavenými funkcemi. ZMYSEL Elektronická s technológiou 6. V rubrice vaření se věnujeme každý den vaření, přinášíme vám zajímavé recepty, které v většině případů sami vaříme.


Připravíte v ní chutný předkrm, hlavní jídlo i sladký dezert. Objem trouby je litrů, průměr otočného talíře je cm. Vybrat si můžete nerezové( JT 4IX ) nebo černé( JT 4BL) provedení. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. But also other dishes will be prepared. Prispôsobené sú funkcie teplovzdušného pečenia horúcim vzduchom, zapekania Crisp, grilovania, varenia v pare, ohrevu jedla a rozmrazovania. K dispozícii je aj vynikajúca technológia 6. Jet Start ,Crisp , gril.


Přizpůsobené jsou funkce horkovzdušného pečení horkým vzduchem, zapékání Crisp, Gril, vaření v páře, ohřevu jídla a rozmrazování. Multifunkční mikrovlnné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky