čtvrtek 14. listopadu 2019

Naběračka na zmrzlinu tescoma

Rukojeť vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, porcovač z odolné slitiny ušlechtilých kovů. Vynikající pro snadné porcování zmrzliny. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Opatřeno mechanismem pro dokonalé tvarování porcí. V nabídce také naběračka na špagety, naběračka na me podběrák na knedlíky a podběrák na párky. Tescoma Porcovač na zmrzlinu GrandCHEF V čem nářadí GrandCHEF vyniká?


Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i profesionální kuchyni. Rukoväť vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, porciovač z odolnej zliatiny ušľachtilých kovov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky. Vychytávky pro výrobu domácí šunky, chleba i čerstvého sýru, ale i kvalitní škrabky, kráječe a struhadla TESCOMA vám práci v kuchyni usnadní a zpestří!


Kornoutky a košíčky na zmrzlinu nemusí být nutně jen nepoživatelný „ držák“ na zmrzlinu. Mohou být nádherně křehké, voňavé a lahodné. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Domácí potraviny jsou nejlepší. Protože máte kontrolu nad tím, co vy a vaše rodina jíte. S vychytávkami TESCOMA je výroba domácí lahodné paštiky, čerstvého sýru nebo třeba domácí šunka opravdu hračka.


Naprosto bezkonkurenční je i domácí zmrzlina. Vyrobte si domácí zmrzlinu bez přebytečných sladidel a konzervantů. V čem tvořítka na zmrzlinu BAMBINI vynikají? Snadno s nimi zvládnete přípravu domácí zmrzliny vyrobené z ověřených surovin. Tvořítka BAMBINI lze navzájem spojit a rozpojit.


Kuchyňské nářadí a pomůcky. Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se moderní vaření neobejde. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények.


Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Vhodné do mrazničky ano. Zařazení nářadí na vaření. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Výhodou této naběračky je možnost mytí v myčce. Naběračka je praktický pomocník pro snadné porcování zmrzliny.


Příprava domácích potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky