pondělí 11. listopadu 2019

Pračky recenze

Výhodou je naopak možnost kontinuálního programu, při kterém sušení plynule navazuje na praní. Pračky se sušičkou jsme do naší recenze nezařadili, zpravidla mají například větší spotřebu elektrické energie, jsou také těžší, dražší a do jejich hodnocení je nutné zařadit i parametry sušiček. Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle.


Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody.

Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky , pračky se sušičkou, lednice, sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Spolupracuje s portálem Heureka.


Přesně pro vás jsme připravili krátkého průvodce výběrem pračky. Pokud nechcete číst, mrkněte na podrobné recenze praček výše. Typ pračky (plněná zepředu, shora, se sušičkou nebo vestavná) První věc, kterou si je třeba při výběru pračky ujasnit, je to, kam ji chcete umístit a kolik pro ni máte prostoru.


Přečetl jsem desítky recenzí zákazníků, prohlédl odborné magazíny, prozkoumal řadu testů zejména v zahraničí a prošel oficiální stránky výrobců, abych došel k závěru. Pračky s předním plněním – mají větší vkládací otvor na své přední straně, zpravidla bývají technologicky vyspělejší (ale i dražší).

Zabírají v koupelně více místa, ale zase umožňují položit nahoru třeba sušičku. Pračky s horním plněním – vkládací otvor a dvířka jsou umístěna shora. Výber kvalitnej práčky je postavený na dobrých parametroch. Všade na internete sa sypú čísla, centimetre, decibely, funkcie bez vysvetlení.


V našich testoch sú detailne rozobraté a popísané všetky parametre potrebné pre správne rozhodnutie pri kúpe práčky. Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla. Pračky jsou v dnešní době součástí téměř každé domácnosti. Ušetří spoustu času, ale zaberou také dost místa.


Pokud máte menší koupelnu a klasickou pračku byste do ní nevměstnali, zkuste slim variantu. Slovem „slim“ se označují pračky se zkrácenou hloubkou. Konkrétní čísla nejsou v tomto směru jednoznačně.


K vybraným pračkám přinášíme i podrobné recenze provedené našimi redaktory. Nezávislé testy a recenze. Praní a žehlení Pračky.


Test automatických praček v tomto přehledu průběžně aktualizujeme po. Výběr pračky je pro většinu domácností velkou otázkou.

Jelikož se jedná o spotřebič, který používáme téměř denně, je volba toho správného produktu důležitá. Navíc je koupě pračky poměrně velkou investicí, kterou je dobré důkladně promyslet. Proto jsme pro vás připravili.


Výsledná tabulka s doporučenými modely nabízí ty nejlepší pračky , jaké jsou v současnosti na trhu. V úvahu se samozřejmě brala i cena a uživatelské recenze. Kromě toho jsme pro vás připravili i návo jak si pračku vybrat. Třeba si ujasnit, jaký typ pračky chcete, pak se můžete zaměřit na jednotlivé parametry.


Přinášíme recenze těch nejlépe hodnocených praček na našem trhu vč. Dále se zde dozvíte vítěze testů praček vč. Dnešná doba je oproti minulosti výnimočná v tom, že ponuka hocikedy prevyšuje dopyt.


V súčasnosti nie je problém nejaký výrobok zohnať, ale omnoho ťažšie si je vybrať skutočne kvalitný, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám. V případě, že stále zvažujete, jaký typ pračky nakonec zvolit, zkuste se mrknout na náš článek pojednávající o standardních pračkách. Třeba se na jeho základě nakonec rozhodnete úplně jinak, než jak jste původně zamýšleli.


Nádrž pračky je kovová a má dvojitý plášť, do kterého je během sušení napuštěná studená voda, aby nádrž ochladila a pára se tak kondenzovala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky