čtvrtek 7. listopadu 2019

Plastové cedule

Prvním materiálem vhodným pro výrobu cedule je dvouvrstvý plast. Výhodou cedule z dvouvrstvého plastu je možnost využití cedule jak v interiéru, tak v exteriéru. V poslední době se však vyrábějí plastové cedule s věrnou imitací. Obratem Vám doporučíme.


Vyrábíme plastové informační tabule, cedule a panely.

Tyto nosiče jsou vhodné především k upevnění na pevný podkla jako jsou stěny budov, zdi a ploty, využití nacházejí i ve výstavních. Největší možný rozměr cedule v jednom kuse je 305x2cm. Na plastové a hliníkové reklamní cedule kašírujeme tištěnou grafiku na samolepicím vinylu, nebo řezanou samolepicí grafiku.


Nejvhodnější provedení doporučíme. Reklamní cedule je možné laminovat. Fantasii se meze nekladou. Nabízíme i kombinace plastových a kovových materiálů s několika vrstvami.

Pokud si nevíte rady s materiálem, nebo vhodnou technologií, neváhejte nám napsat a my Vám se vším poradíme a navrhneme vhodné řešení. Značení do velikosti Aje vyrobeno z plastu tloušťky mm, větší formáty jsou na materiálu síly mm. Vyrobené sítotiskem a UV vytvrzovanými barvami, velmi odolnými proti vyblednutí i pošrábání. Plastové tabulky a značky se.


Na zakázku vyrábíme bezpečnostní tabulky, samolepky, cedule až do rozměru x m. Cedule pro včelaře 420x300mm na prodej medu a jiné. Zákazové bezpečnostní tabulky můžeme nejčastěji spatřit jako cedulky značící zákaz kouření a zákaz vstupu. Cedule jsou vyrobeny z odolného PVC s potiskem a UV laminací. Na některých cedulích je vymezen prostor, do kterého.


Vybírat můžete z různých motivů. Výstražné plastové cedule a značky. CZK) Euro (EUR) Złoty (PLN) Napište nám. Bude determinováno Doručení. Popis: Prodám staré plastové cedule.


Pokud hledáte zkušeného a dostupného dodavatele zámečnických prací, obraťte se na nás. Inzerát platí do smazání.

Některé druhy jsou lisované z hliníkového plechu. Naše SPZ nejsou určeny pro vozidla v silničním provozu. Nejedná se o právoplatnou náhradu. Tyto značky nesmí mít všechny náležitosti originálních SPZ (RZ).


Vysoce odolné bezpečnostní tabulky, samolepky a bezpečnostní značení. Buy your first class, get your second one on us. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky