pátek 1. listopadu 2019

Nádobí na indukci diskuse

Holky poradíte, jaké máte osvědčené nádobí na indukci ? Myslím tím, jaký materiál, povrch. Nádobí pro indukci se rozebírá na Labužník. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Poraďte, inspirujte, jaké máte nádobí na indukci. Chtěli bychom nerezové nádobí , aby u hrnců nepálily úchyty.

Po špatných zkušenostech nechci teflonové nádobí. Máte někdo zkušenost s hrnci Ikea? Co používáte a poradíte? Potřebujete nové hrnce, které se budou hodit na indukci ? Zatímco v případě ostatních typů sporáků lze použít téměř jakékoli nádobí , při vaření na indukci je třeba volit nádobí pečlivě.


Sisi6indukce je v pohodě, akorát počítej s tím, že hrnce, pánve a spol. Jinak jediný důvo proč bych už do toho nešla (do jakékoliv verze na elektřinu) je ten, že když nejde proud (bouře, prokopnutý kabel a pod.), tak jsem namydlená A také mi vadí, že některé „kulinářské zázraky“ na elektřině prostě nejde. Může se indukce v hrnci či v pánvi rozbít, zničit, přestat fungovat?


Holky, stavíme, taky budeme mít indukční desku a já mám nakoupeno od rodičů „do výbavy“ teflonové nádobí - je na něm simbol spirály.

Ale když jsem zkoušela na něj dát magnet, tak vůbec nedržel. Vy které máte nádobí speciálně na indukci - magnet vám na něm drží? Tak mě napadlo právě smaltované, ale ráda bych věděla, jestli je vhodné nebo ne pro vaření dítěti, jestli ho doporučujete koupit nebo zkusit něco jiného.


Velký výběr značek a velikostí. Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny.


Ahoj, já si budu pořizovat nádobí značky Fissler. Každopádně ho budu kupovat v Německu, protože tady v Čechách nehodlám podporovat zloděje, kteří za nádobí chtějí 2x tolik. Je tedy jasné, že na indukční plotnu nevyužijete při vaření běžné – třeba nerezové nebo skleněné nádobí. Existuje jednoduchý trik, jak zjistit, zda je vaše nádobí vhodné k vaření na indukční desce.


Vezměte obyčejný magnet a zkuste ho přiložit ke dnu, když se chytí, máte vyhráno. Stejně jednoduše můžete hledat zespodu svých hrnců obrázek cívky, který značí indukci. Mně stačí i nádobí s Ikey s magnetickým dnem. Kuchyňské nádobí na indukci. Indukční vaření vyžaduje nádobí se speciálním feromagnetickým dnem.


Toho je na trhu stále větší výběr v mnoha designech i materiálech. Vhodné dno poznáme při přiložení magnetu, další zvláštní kritéria neexistují. Vaření na indukční desce přináší úsporu, rychlost a bezpečnost.

Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Jinak plotna pozna zda na ni lezi kastol nebo ne.


Zapojoval mi to servisak, ktery ji i otevrel aby skontroloval jestli pri preprave se neco nehlo. Jinak kdo rika ze nadobi na indukci je drahe, tak keca. Nejake nadobi jsem dostal k desce a nejake jsem si koupil.


Je odolná, rovnoměrně se zahřívá, dobře udržuje teplo a na indukci funguje výborně. Z litiny je jak masivní nádobí , většinou povrchově opatřené keramikou, tak tenkostěnné nádobí se smaltovaným povrchem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Vyberte si krásné kousky, co budou ozdobou vaší kuchyně: omáčníky, hrnce na těstoviny se snadným cezením vody nebo tlakové hrnce na rychlé a zdravé vaření. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl.


Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky