čtvrtek 28. listopadu 2019

Prodám presovač

Leading Producer of Empty Capsules. Let us know how we can help you! Use code GIFTfor Off on Sale Items. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Free Shipping Available. Bazar online, inzerce bilé techniky. Kupujte výhodně a levně. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotograf.


Kávovar prošel kompletním odvápněním a servisem. Big Brands at Great Prices. Prodám presovač ROWENTA ES180. Inzerát Kvalitní presovač ,kávovar. Cheb, cena 390Kč, od jitka.


Má ruční plnič kávy, má samostatný ohřívač na mléko do kávy nebo jde svařit víno. V originál balení, téměř nový, jen jsme ho vybalili a několikrát vyzkoušeli. Pro nás nevhodný dárek, jen tu nevyužitý leží :-). K vybavení zouvačky patří i systém úpravy vzduchu, který tvoří dehydratátor a olej.


Prezúvačku pohání kvalitní motor s výkonem 7. Zabudovaný termokrémovač zajistí hustou krémovou pěnu na espressu. Ani vaši rodiče by možná nevyměnili svého „turka za espresso a kávovar či presovač JURA by jim na kuchyňské lince možná jen zbytečně zabíral místo. Možná – možná ne, kdo ví.


Zvyk je železná košile a čtvrtlitrový hrnek „turka jednou, dvakrát či víckrát denně, to je pro řadu lidí prostě jistota. Inzerce Kabelové televize Kopřivnice. Dostal jsem k vánocům dva a proto prodávám.


Popis: Vložte do nádoby lžíci mleté kávy, vymačkejte mletou kávu l. V krabici s návodem, pošlu i na dobírku. Nevhodný dar, nepiji kafe. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. PRODÁM , skoro nepoužitý kávovar (použit 2x na zkoušku) s presovačem, dá se s ním udělat preso překapávaná káva, kapučíno dělá pěnu z mléka.


Byl to nevhodný dárek jelikož jsem si koupil presovač s mlýnkem. V případě odpovědi pište prosím ROVNOU na mail: machines0. Spolu se závěsnými skříňkami a stropním osvětlením,dvoudřezem a pultem na presovač tvoří dominantní sestavu nábytku pro bar,hernu,kancelář nebo recepční pult vestibulů nebo společenských místnostíCena dohodou.


Espressa, kávovary, kávů a kávové kapsle, mlýnky na kávu a další přislušenství od renomovaných značek. Důvodem prodeje nový presovač jako vánoční dárek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky