neděle 17. listopadu 2019

Policové systémy do bytu

Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch. Nabízíme více než 2typů policových regálů skladem se širokým záběrem použití: do skladu, do kanceláře, do dílny, regály do domácností, atd. Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti.


Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. Každou zeď můžeme oživit policí nebo poličkou, která bude nejen vzhlednou dekorací, ale mnohdy nám pomůže vyřešit, kam umístit knihy, květiny nebo kořenky do kuchyně. Police jsou vhodné do moderně vybaveného domu či bytu , ale i do rustikálního stylu.

Regálové systémy se snažíme dodat co nejrychleji přímo k Vám domů, do práce, nebo do firmy. Objevte naše kvalitní a levné policové regálové systémy vhodné do sklepa, kanceláře, zahrady, dílny nebo garáže. Vysoké, menšie, úzke, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyne alebo detskej izby. Vyberajte v ASKO - NÁBYTOK.


Bohužel jsme museli vypnout platbu dobírkou, dopravci přestali přijímat platby hotově i kartou z důvodu vlastní bezpečnosti a nutnosti pokračování svých služeb. Regály a police môžu mať hŕbu podôb. Někde u vás doma se skrývá místo, které lze využít.


U nás najdete spoustu úložných řešení, jež se právě do takových prostor vejdou.

Prohlédněte si naši nabídku úložných řešení pro malé prostory, zejména naše úložné systémy , které lze upravit dle vlastních potřeb. Máme ale i předem připravená řešení. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici.


Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Mnoho ľudí si vyberá príliš hlboké policové systémy kde sa knihy stratia. Je totiž potrebné si uvedomiť, že hĺbka knižnice sa môže pokojne pohybovať len okolo centimetrov v závislosti aké knihy tam chcete umiestniť. Policové regály a regálové systémy Jestliže chcete své děti naučit pořádku, musíte jim také poskytnout nějaký prostor, kam by své věci mohly ukládat. V tom případě jsou velice dobrou volbou regály, které skvěle poslouží například jako menší knihovna pro Vašeho malého studenta nebo jako odkládací prostory pro věci, které chce mít neustále na očích.


Tyto moderní policové systémy jsou kovové, s pozinkovanou plechovou úpravou, a tedy velmi bytelné. Zároveň ale působí elegantně. Na stůl pak existují jednoduché policové systémy , které vytvoří další prostor pro uskladnění potřebných kancelářských věcí a doplňků. Aby se nám po stole neválely kabely od počítače, monitoru, tiskárny a další techniky, lze je schovat do speciálních boxů s otvory ve víky nebo do organizéru vhodného pro kabely.


Také policové systémy nejsou k zahození, zvláště když se objeví potřeba esteticky naskládat k sobě rozmanitou elektrotechniku. V souladu s moderním životním stylem přichází nová potřeba při vybavování bytu a tou je alespoň minimální prostor sloužící jako pracovní plocha či kout pro PC s dalšími komponenty, jako je například tiskárna a další přídavná. Kamery do bytu nemusia slúžiť len proti zlodejom. Skrytá minikamera do bytu môže napríklad pomôcť pre odhalenie nevery, či overenie si, ako sa opatrovateľka chová k vášmu dieťaťu v dobe vašej neprítomnosti. Minikamry do bytu môžu byť maskované v hodinách, budíkoch, podstavcoch či ďalších objektoch.


Alarm do bytu - bezdrôtové zabezpečovacie systémy.

Cieľom internetového obchodu alarmdobytu. Európe nemajú silné zázemie a sú menej známe. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře.


POZOR NA VŠETKY VÝROBKY HIKVISION ZÁRUKA MESIACOV. Od dnes kuriérske spoločnosti zrušili doručenie na dobierku, preto Vám bude vystavená faktúra a po jej úhrade Vám tovar obratom pošleme kuriérom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky