pátek 26. dubna 2019

Zásobník na toaletní papír nerez

Stojan na toaletní papír. Modifikátor variant cen. Prodejní cena se slevou. Cena bez DPH 57Kč. Vhodný do restaurace, hotelu, školy nebo školky.


Tork zásobník na toaletní papír Mini Jumbo.

Jak je již naznačeno výše, u zásobníků na WC papír můžete volit mezi více variantami. První možností jsou výrobky z plastu ABS bílé barvy, jenž je velice kvalitní a zabraňuje tak poškození či rozbití. Vhodnou alternativou je potom nerezový zásobník na toaletní papír. Zásobník na WC papír – nerez i plast.


DÁREK ZDARMA (11) Zítra nebo zd. Společnost Merida je spolehlivý dodavatel toaletního papírů a jejich zásobníků pro veřejné toalety. Vyberte si u nás zásobníky na toaletní papír a další hygienické a toaletní potřeby. Vysoce kvalitní zásobník toaletního papíru vyrobený z nerez oceli AISI 304.


Svým vzhledem doplňuje nerezové dávkovače a zásobníky na skládané ručníky značky Losdi.

V této variantě se zásobník. Nerezové se dále dělí na nerez lesk a nerez brus. Všechny zásobníky jsou opatřeny průhledítkem, kde si jednoduše můžete zkontrolovat množství toaletního papíru. Losdi zásobník na toaletní papír 2mm nerez mat. Losdi nerezový zásobník na toaletní papír 2mm Elegance Line - elegantně designovaný zásobník z nerezové oceli AISI 3je velmi odolný a uzpůsobený proti vandalismu.


Vhodné jsou především do zátěžových. Určeno pro toaletní papír o maximálniacute;m průměru do cm. Držák na toaletní papír Metaltex Onda.


Systém Tork SmartOne (T8) je unikátní systém dávkování po jednotlivých útržcich, skvěle se hodí do lokací s vysokou až velmi vysokou návštěvností, dokonce do těch nejnáročnějších prostředí. Pěkný design, spolehlivý, maximálně funkční a odolný proti poš. Vyobrazení výrobků na webových stránkách je pouze informativní.


Výrobce si vyhrazuje právo technických změn nebo parametrů. Výrobce vyvíjí maximální snahu, aby zde zveřejněné informace byly co nejnovější, ale nezaručuje, že všechny údaje jsou v danou chvíli přesné a aktuální. Díky použitému materiálu velice dobře odolává vlhkosti. Neodmyslitelným pomocníkem pro udržení čistoty a hygieny na toaletách jsou především zásobníky na toaletní papír. Aby se ruličky papíru nenacházely na zemi nebo místech, kam nepatří, což je proti přísným hygienickým předpisům, nabízíme v našem obchodě kvalitní zásobníky na toaletní papíry.


Ceny uvedené v katalogu jsou základní a jsou bez DPH. Pokud nám prostřednictvím našeho webu odešlete poptávku, vystavíme vám individuální cenovou nabídku s odpovídajícími slevami.

Praktickým doplňkem, který by neměl chybět na žádné toaletě, je zásobník na toaletní papír. V naší nabídce je k dostání široká škála těchto zásobníků, které jsou vyrobeny z různých materiálů, v několika velikostech i barvách. Popis: Nepoużitý zásobník na role toaletního papíru. Uzamykatelný, nerez , vybalen z původní krabice jen pro vyfocení. Také zasíláme poštou po předchozí úhradě na účet.


Držáky na toaletní papír , ze kterých si určitě vyberete a ještě ušetříte! V nabídce naleznete kolem 2produktů dvou desítek značek. Design je natolik různorodý (tvarově, materiálově, uchycením nebo barvou), že uspokojí každého zákazníka. Plast ABS je odolný vůči mechanickému poškození.


Je tuhý, houževnatý, zdravotně nezávadný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky