pondělí 1. dubna 2019

Sitko do pisoaru

Interiérové vůně, vůně na wc, sítka do pisoárů od 4TOILET Interiérové vůně patří mezi praktické a účinné pomocníky, kteří příjemně provoní každou toaletu, kancelář, provozovnu či domácnost. Vône do pisoárov sú nepostrádateľným pomocníkom nie len do reštaurácií či na verejné toalety, ale aj do domácích kúpelní. Vonný plast, z neho je každé sitko do pisoára vyrobené pochádza z Ameriky. Vonné sitko do pisoára udržuje v priestore prijemnú vôňu. Tohoto plastu sa nebojte, je ekologický.


Prosím, použijte minimálně znaky!

Sítka do pisoáru Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Sítko je opatřeno speciálními výstupky, které zabraňují rozstříkávání moči a díky jeho ohebnému gumovému materiálu ho lze umístit do všech běžně používaných pisoárů. Jsou určená k umisťování do pisoárů.


V našom obchode nájdete kvalitné a dlhotrvajúce závesné vône do interiéru, závesné vône do WC, ale aj do ostatných miestností interiéru. Odporúčame Vám i nepostrádateľné sitka do pisoárov, ktoré príjemné prevoňajú pánske WC. Všetky produkty ponúkame v niekoľkých variantoch vôní.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máte-li ve vaší koupelně pisoár, pak doporučujeme vybrat si vonné sítko do pisoáru , které ho nejen provoní, ale zároveň ho i při použití čistí, omezuje tvorbu bakterií či zabraňuje šíření pachů v jejich zárodku. Vůně do pisoáru je nepostradatelným pomocníkem nejen do restaurací či na veřejné toalety, ale i do domácích koupelen. Vonné sítko do pisoáru udržuje v prostoru příjemnou vůni.


Hygiena a vůně vytváří image prostředí, které je důležité k tomu, aby se k vám lidé rádi vraceli. Ochrann á pisoárov á sítka, vložka do pisoáru a aromatické ochranné sítko zajišťují čistotu, protože hygiena a vůně je vizitkou každé toalety. Vonné gelové sítko do pisoáru Ekcos Ekcoscreen s unikátní účinností dní. Provoňte Váš pisoár svěží a čistou vůní! Baleno po kusech, proto objednávejte pouze sudý počet.


Uvedená cena je za 1ks sítka. Parfémované sítko do pisoáru 3D - cotton blossom. Po ks baleno ve vakuovém balení). Modifikátor variant cen. Pisoárové sítko s intenzivní vůní.


Prodejní cena se slevou. Aromatické sítko do pisoáru - branka. Po vložení do pisoárové mísy příjemně provonění toalety a Vaší zákazníci nebudou cítit nepříjemné zápachy.


Další výhodou tohoto sítka jsou bodlinky , které zabraňují roztřiku moči a tak nepřijemnému odchodu z toalet.

Doporučujeme do každého pisoáru. Do pisoáru se vkládá tak, aby štětinky směřovaly nahoru - okolí pisoáru zůstane čisté. Tablety určené k vkládání do pisoáru, které zabraňují tvorbě usazenin, vodního a močového kamene a slouží k provonění prostor toalet. Tablety uvolňují příjemnou intenzivní vůni, která neutralizuje nepříjemný zápach močoviny.


Vonná síťka do pisoárů - fotbal s fotbalovou brankou Proč koupit toto pisoárové sítko s brankou: Sítka zabraňuje usazování pisoáru a odpadních trubek pevnými nečistotami, na sítko lze položit tabletu pro provonění a dezinfekci. Pro močící muže je to nejen zábava trefovat se do míče, ale také nutí uživatele. Nutno objednávat po dvou kusech. Profesionální vůně do interiérů, vonné sítka do pisoárů a závěsné vůně společnosti Ekcos.


Ekologicky šetrná alternativa pro vůně na wc Fre Pro a Aromafresh. FrePro Wave sítko do pisoáru Mango oranžová. Frepro vůně jsou ekologicky šetrné a recyklovatelné.


Speciální kulatý tvar se hodí do každého pisoáru , zabraňuje zapadávání nečistot do odpadu a tl. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky