pondělí 8. dubna 2019

Keramická jídelní souprava

Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu. Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů. Zútulněte svou kuchyni a zpříjemněte své stolování. Za každým ručně vyráběným talířem z keramiky se skrývá hluboký příběh, který je v něm zapsán. KERAMICKÉ JÍDELNÍ TALÍŘE.


V našem e-shopu nabízíme keramické jídelní talíře, které jsou vyrobeny na hrnčířském kruhu.

Vybírat můžete ze tří barevných provení: hnědé, zelené a smetanové. Použité glazury jsou schváleny pro styk s potravinami a splňují zákonem požadované parametry. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru. Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Vítáme Vás v kategorii keramické jídelní soupravy, kde můžete objednávat kvalitní produkty do Vaší kuchyně či jídelny.


Naše produkty jsou vhodné jak pro neformální podávání jídel, tak pro sváteční podávání chodů. Keramická jídelní sada pro každodenní stolování vašich dětí. Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design.

Jídelní sada obsahuje hrnek, mělký talíř a hluboký talíř. Více informací o OD KARLA. Kvalitní jídelní soupravy jsou nezbytnou součástí vybavení domácnosti.


Porcelánové jídelní soupravy s dekorem. Vyberte si jídelní soupravu dle vašich představ v klasickém stylu např. Ofélie, Bernadotte nebo Mary-Anne. Sady talířů jsou navíc vyráběny v několika stylech, přes klasiku až po modernu. Pro domácnosti vyrábíme menší jídelní sady pro či osob.


Obsah těchto sad se dá samozřejmě měnit podle vašich představ. Vtipná je kravička na mléko, která se používá jako mléčenka a ježeček párátkovník jako stojánek na párátka. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Projděte si inzeráty keramicka jidelni souprava na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Nabízím Kunštáckou keramickou jídelní soupravu dílů. Jedním z nejoblíbenějších a nejprodávanějších dekorů je postavička Krtka, na kterou má naše společnost uzavřenou exkluzivní smlouvu pro český trh.


Sada talířů je vhodná do myčky nádobí i do mikrovlnné trouby.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Udělejte radost sobě nebo blízkým a nakupte si Jídelní keramické soupravy ještě dnes. Všechno nabízené zboží máme skladem.


Hlavní město Praha, cena 999Kč, od evelinka. Popis: Nabízím krasnou NOVOU modrou keramickou soupravu s táckem na jídelní stůl. SESTAVTE SI VLASTNÍ JÍDELNÍ SERVIS. BALI CERAMICS S EFEKTNÍ VNĚJŠÍ A VNITŘNÍ GLAZUROU Vnější glazura je matná v jemném přírodním tónu.


Vnitřní glazura je velice lesklá a působí velmi elegantně. Celkově souprava budí velmi luxusní dojem a ozdobí každý interiér, stejně tak jídelní stůl. Tato keramická keramická miska s motivem pejska ze šamotové hlíny bude trendy doplňkem každé zahrady. Originální keramická miska s motivem pejska je vyrobená ze šamotové hlíny.


Luxusní keramická miska s motivem pejska je určená pro to, aby vám při pohledu na ní kdykoli vykouzlila úsměv na tváři. Jídelní 3- dílná keramická sada s krásně barevným motivem. Vhodné do mikrovlnné trouby i myčky nádobí.


Baleno v dárkové krabičce. JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky