úterý 30. dubna 2019

Plastové kvas bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty plastové sudy - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Prodám plastové sudy, potravinářské, jednou použité, sudy jsou od česneku, je potřeba je vymýt. Pevné, kvalitní, vhodné na vodu, kvas , obilí, ovoce, zeleninu apod.


Plastové sudy a barely na vodu, kvas či jiné kapalné látky Pokud potřebujete nové a spolehlivé plastové sudy a navíc levně, právě jste je nalezli.

V katalogu našeho e-shopu ABstore. Vás, jak velké výrobky budete potřebovat. Jsou vhodne na destovou vodu ,na stavbu,na molo nebo vor, pro PHM. Foto na vyžádání, máme cca 30ks Můžeme vám na požádání dovést následně dodávkou.


Inzerát Plastový sud 50L, plastové sudy na kvas , 1xpouzité v okrese Frýdek-Místek, cena 230Kč, od Marek Walica na Sbazar. Rozměry: Výška: 45cm Průměr hrdla: Cm Šířka: Cm Možnost i dovozu po okolí po tel. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Predám kvalitné iba raz použité cca L plastové sudy sú ako NOVÉ, úplne čisté. Vyrobené z HDPE - vysokohustotný polyethylen - kvalitný plast kto. Vhodné na kvas , vodu, krmoviny, pomyje atď. Prodám úplně nové nerozbalené plastové parapety včetně bočních krytek, bohužel jsme špatně naměřili rozměry. Dům a zahrada - Plastové sudy na vodu bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ostatné - Sudy plastove bazár.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodám tyto plastové sudy, soudky, ukládací boxy s víkem. Použité, čisté, nepoškozené za 2kč za kus.


Prodávám i jiné plastové sudy a soudky s víkem, něktreé víko a spona o obsahu - 2litrů v cenách 1- 3kč. Zavírání na závit (víko je s těsněním), dvě ucha na přenášení.

Cena za jeden soudek je 350Kč. Rozvoz do 70km z Polešov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Sudy mají velké víko, uzávěr je řešen kovovou sponou. Nabízím plastové sudy o objemu 120L.


Sudy jsou vícekrát použité od převozu potravin (potravinářský tuk), sudy nejsou vypláchlé, před použitím je potřeba sudy umýt. Po umytí vhodné na cokoli, uskladnění krmiva, na kvas , na vodu, obilí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky