čtvrtek 18. dubna 2019

Pračka s parním praním

Jak funguje parní pračka ? Pračky s parním praním využívají technologii napařování. Parní generátor přemění vodu na páru, která proniká ke středu vláken prádla. Díky tomu vyčistí i odolné skvrny, prádlo načechrá a odstraní až alergenů – zejména prachových částic a roztočů.


Dnes bych vám chtěl ukázat mou novou pračku AEG ProSteam s možností parního praní.

Unsubscribe from RobyerTV? Představujeme parní pračky LG s technologií parního praní napomáhající v boji proti alergenům. Technologie parního praní LG představuje efektivnější praní. Pára přirozeně uvolňuje vlákna, čímž umožní pracímu prostředku proniknout do hloubky a odstranit i odolné skvrny a lépe odstraňuje zbytky pracího prášku.


Chcete se dozvědět, jak jsou s parním praním spokojené? Jejich recenze si můžete přečíst ZDE. Svá hodnocení můžete vkládat ZDE.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt pračka s parním praním.

Jako nejlepší pračku s horním plněním jsem vybrali AEG ProSteam LTX7C562C. Ta je vybavena například parním programem nebo technologií ProSense, která automaticky upravuje průběh a délku programu podle množství prádla v bubnu. AEG ProSteam L7FBE69SCA AutoDose již podle názvu disponuje technologií ProSteam , která umožňuje zakončit program vypuštěním páry, což omezuje pomačkání prádla.


Práčky s parným praním využívajú technológiu naparovania. Parný generátor premení vodu na paru, ktorá preniká k stredu vlákien bielizne. Vďaka tomu vyčistí aj odolné škvrny, bielizeň našuchorí a odstráni až alergénov – najmä prachových častíc a roztočov. Pračka s množstevní automatikou sama prádlo zváží a použije optimální množství elektřiny a vody.


Odložený start naplánuje spuštění pračky na několik hodin dopředu, displej informuje o průběhu praní a ty TOP modely disponují parním praním , které prádlo neničí. Syn má ten lacnejší model okolo 32- Eur a nemá s tým problém od oka tam nahádže prádlo a operie mu všetko až do konca. Předem plněná pračka Hoover s dotykovým displejem, parním praním , bezdotykovým ovládáním pomocí NFC, invertorovým motorem a bezpečnostním zámkem dveří.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Abyste měli co nejlepší uživatelské zkušenosti s naší webovou stránkou LG. COM , řiďte se prosím níže uvedenými pokyny. Nedaří se mi nikde objevit, jestli se pára používá jen u některých programů (refresh, allergy), nebo jestli se používá i při běžném praná třeba bavlny.


Na trhu máte k dispozícii práčky s účinnosťou odstreďovania medzi A (najlepšie) a D (najslabšie).

Táto trieda je udelená na základe percentuálneho zvyšku vody v prádle. Pri kúpe práčky s účinnosťou žmýkania triedy C rátajte s tým, že v bielizni zostane medzi – vody. Pračka Slimline s funkcí EcoSilence Drive: Vychutnejte si vynikající hladkost a odolnost. PRAČKA S PARNÍM PRANÍM - PARNÍ GENERÁTOR. Celý systém je tak daleko stabilnější a vyváženější.


Odstraněním kartáčů navíc tento systém eliminuje nepříjemný hluk a vznikající vibrace. Ahojte, žienky, ktoré máte doma parné práčky, rada by som poznala vaše skúsenosti s praním v pare, či ten program využívate a či je pradlo čistejšie a menej sa krčí? Uvažujem nad kúpou práčky a rozhodujem sa medzi modelom, ktorý má program pranie v pare alebo to nevyužijem, tak radšej kupiť bez?


Dakujem za vaše rady a skúsenosti #128578; - Aj o tom sa diskutuje na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky