středa 17. dubna 2019

Knihovny regály

Knihovny regály

Prohledněte si naši nabídku knihoven a regálů. Patříte li mezi fandy knížek, jste tady správně. Nabízíme nepřeberné množství knihoven a regálů, všech velikostí barev i provedení. K ukládání věcí doporučujeme policové regály. Na malém prostoru tak lehce uložíte vše, co potřebujete.


Při výběru regálu nebo knihovny je d. S nedostatkem úložného prostoru se v posledních letech potýkáme stále častěji. Kam dát všechny ty knihy, časopisy, nádobí a další věci? Pokud vám už ani komoda svým prostorem nestačí, jsou v záloze ještě kniho. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika.


Sníte o knihovně přes celou zeď, nebo byste raději mezi knihy umístili televizi či rodinné fotky? Ať už patříte k té či oné skupině, naše multifunkční knihovny poskytnou útočiště všem věcem, které byste kolem sebe rádi viděli. Nabízíme více stylů a velikostí, než kolik bestsellerů byste našli v letištním. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné knihovny, regály a police.


Knihovny regály

Nenechte velikány světové literatury ležet v koutě a pořiďte jim parádní knihovnu. Knihovny, regály a police. Ať už hledáte bílou knihovnu, knihovnu z dubu nebo masivu, zavřenou nebo otevřenou, na FAVI. U nás najdete knihovny z desítek e-shopů ve všech oblíbených stylech. Regály i police najdou uplatnění v každé domácnosti.


Mohou být nejen skvělým designovým doplňkem, ale zároveň pomáhají rozšířit velikost odkládacích ploch a maximálně tak využít prostor v každém bytě. Vyberte si z naší nabídky prosklených, bílých, masivních, bukových nebo třeba červených knihoven tu pravou, která se postará o vaše knižní bohatství. Vybírejte dle Vašeho vkusu. V našem showroomu najdete praktické designové knihovny, regály , komody i police, ve kterých můžete kombinovat ukládání knih, dekorací i běžných předmětů. Dřevěné regály a knihovny z masivu.


Toužíte po kvalitním a estetickém provedení úložiště pro vaše knihy a další předměty? Pokud chcete svoje knižní a jiné poklady nechat vyniknout, tak v tom vám pomůžou dřevěné regály a knihovny z masivu. Nejpopulárnější jsou dřevěné, kovové a bílé designové regály či knihovny. Skvěle vypadají v obývacím pokoji, pracovně či dětském pokoji. Levné poschoďové regály jsou zase skvělé jako dekorační žebříky a regály na úložné boxy i květináče.


Poschoďové regály jsou moderní a otevřené a často mají. Klasicky uspořádané regály na knihy nebo asymetrické police: knihovny různých velikostí, materiálů a stylů se stanou ozdobou každého obývacího pokoje i ložnice. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě.


Díky promyšlené konstrukci knihoven, která je tvořena základním polem, ke kterému se montují přídavná pole, dokážeme dodat knihovny SILVERLINE v podstatě jakékoliv délce. Samozřejmostí je doprava ZDRAMA a také montáž ZDARMA. Věnujte knihám prostor, jaký si zaslouží.


Designové knihovny pro vášnivé i střídmé čtenáře najdete na Bianu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky