čtvrtek 18. dubna 2019

Pípa s chlazením půjčení

Jedná se o výčepní zařízení s vestavěným chlazením a kompresorem, které zvládne pivo vychladit již po minutách. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Jedná se o výčep s chlazením , který „vyžene” pivko ze sudu až do vaší sklenice a přitom ho bude neustále udržovat v optimální teplotě. Vám jen stačí zmáčknout kohout neboli pípu a pivko poteče proudem.


Nebo 7Kč za víkend (pá-po) PŮJČIT.

Country pípa s autoventilkem, nejjednodušší způsob čepování piva. Objednávky objednány s osobním odběrem u nás na prodejně budou probíhat ideálně s platbou předem nebo platební kartou přímo na pokladně. Objednávka bude nachystána a rychle vydána na provizorním pokladním pultu přímo u dveří. Děkujeme za pochopení a snad to bude brzy jako dřív. S pivovarským pozdravem Dej bůh.


Pro až osoby bohatě postačí pivní pípa s jedním kohoutem. Perfektně se hodí i pípa na plechovky a 5l soudky, která je skladná a výrazně levnější. Pro osob a více se doporučuje klasická pivní pípa.

Pozor si dejte na chladící výkon, který vybírejte přímo úměrně s plánovanou pivní výtočí. Chlazení na pivo, pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem.


Univerzální výčepní zařízení s integrovaným chlazením piva pro domácí požitek z piva. Vhodné na čepování ze všech litrových soudků s COkartušovým tlakovým systémem. Jednokohoutové výčepní zařízení s kompresorem (prodej, půjčení) Profesionálně vychladí a natočí až piv za hodinu. Pípa s chlazením for rent in Praha-Kunratice. Výčepní zařízení s vodním chlazením OPREMA Více informací zde.


Sestava pivního chlazení PYGMY s narážečem bajonet je určena k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a menších zahradních party. Párty pípa s ruční pumpou k čepování piva z KEG sudu. Inzerát Stany, židle, pivní sety, stoly, výčepní zařízení v okrese Brno-venkov, cena 99Kč, od Lidka R. Popis: Pro soukromé, firemní, prezentační, sportovní či jiné akce nabízíme k zapůjčení inventář a technické zázemí. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.

Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči). Pro platbu doporučujeme využít platbu zálohovou fakturou. Pipa s vlastním chlazením je ideální pro zákazníky, kteří si potrpí na nadstandartní design a pípa není pro ně jen funkčním, ale i designovým prvkem domácnosti. Cena půjčení za jeden den je 3Kč, na víkend (pátek - pondělí) 5Kč. S podporou l vody pracuje pivní chladič ještě efektivněji.


Na své si přijdete nejen chuťově, protože zařízení na čepování piva Klarstein Skal je stylové výčepní zařízení s pákou a lesklou konstrukcí z ušlechtilé oceli. Pokud by něco při čepování vyteklo, odkapávací miska rychle a spolehlivě vše zachytí. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.


Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Z nástaveb máme k dipozici skříně s vraty či hydraulickým čelem, plachty, valníky s hydraulickou rukou a řadu dalších variant. V případě, že byste v nabídce naší půjčovny dodávek v Praze nenašli vozidlo, které by splňovalo Vaše požadavky, neváhejte nás kontaktovat a my jsme připraveni během co nejkratší doby vozidlo Vámi požadované specifikace pro Vás zajistit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky