pondělí 8. dubna 2019

Malé plastové krabičky

Plastové krabičky Mivardi, vyrobené z velice odolného materiálu, jsou vhodné na twistry a veškerou rybářskou bižuterii. Rozměry: 1× × cm. Tyto krabičky jsou z PET materiálu a hodí spíše na cukroví a na nepřiliš horké potraviny. Jedná se o kvalitní plastové krabičky s integrovaným víčkem, odpadá tedy starost se skladovaním samostatných víček.


Tyto misky je možné používat i pro zamražování.

Nabízíme i velké plastové boxy vhodné třeba na loď. Podobně jako malé plastové boxy jsou důležitou součástí výbavy i různé rybářské kbelíky, ve kterých mícháme krmivo nebo uchováváme vodu k polévání úlovku. Vyberte si rybářský kbelík, který Vám bude nejvíce vyhovovat. Elegantnú krabičku zdobí motýľ, ktorý je súčasťou vrchnej časti krabičky.


Darčekové krabičky sú tradičnou súčasťou každej svadby. Môžete do nich vložiť malé drobnosti a sladkosti pre svadobných hostí. Mimo toho ich využijete i na zabalenie menších darčekov pre Vašich blízkych.


Krabičku dodávame v rozloženom.

Kupte si malé plastové krabičky s víčkem za minut. Malé plastové krabičky s víčkem s garancí kvality. V kategorii Malé krabičky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Domů Součástky Kryty, pouzdra Malé krabičky. Nejlépe hodnocené výrobky v kategorii Malé krabičky. Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Svačinový set pro děti skládající se z plastové krabičky na občerstvení a spolehlivě těsnící lahve na pití o objemu l. Malé barevné dózičky ve tvaru srdíčka ve veselých barvách od dánské značky Rice budou praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Jsou ideální na malé dětské svačinky, nebo na uchování pomazánek či.


Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte krabičky s víčkem za nejnižší ceny a nebo krabičky s víčkem pro pohodové oslavy, párty a další akce. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Plastové jednorázové taniere plytké, malé , veľké pre rýchle občerstvenie, placky, langoše, kukuricu, šaláty.


Využiteľné v lyžiarskych strediskách, či kúpaliskách. Materiál je vhodný na ohrev v mikrovlnej rúre.

Plastové organizéry - krabičky , jsou nepostradatelným pomocníkem pro organizaci háčků, olůvek nebo jiné rybářské bižuterie. Jsou průhledné a dodáváme je s bílým nebo černým dnem (nebo v případě mikromount krabičky také s průhledným). Pro přehlednou organizaci nejen kuchyně pak doporučujeme plastové boxy s víkem. V nabídce máme malé krabičky na drobnosti i velké úložné boxy.


Jsou určeny pro styk s potravinami a můžete je použít i do lednice nebo mrazničky. Balení obsahuje kusů krabiček. Vážení zákazníci, ubezpečujeme Vás, že robíme všetko potrebné k tomu, aby prevádzka e-shopu Stoklasa nebola v dôsledku koronavírusu obmedzená, objednávky vybavujeme vďaka modernému skladovému systému v maximálne možnej miere urýchlene a bezodkladne ich odovzdávame prepravným spoločnostiam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky