středa 10. dubna 2019

Prazirna kavy brno

Pražíme, školíme, prodáváme přes prodejnu i e-shop. Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled! Vítejte na stránkách rodinné pražírny kávy.


Nabízíme prodej zelené i čerstvě pražené kávy. Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. Ke každému zrnku pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží.


V poslední době se spolu s šířením kávové osvěty objevuje i trend kupovat čerstvou a kvalitní kávu z pražíren. Spousta lidí přestává kupovat staré kávy ze supermarketu, které jednak zdaleka nejsou tak kvalitní, a navíc trvá dlouhé měsíce a týdny, než se dostanou ke komzumentovi, tudíž zdaleka nejsou čerstvé. Základem pro každodenní vynikající kávu jsou kvalitní, ručně sbíraná zrna. Pro ty si osobně jezdíme přímo do Nikaraguy ve Střední Americe a zároveň si je necháváme importovat z dalších zemí Střední a Jižní Ameriky, Afriky a Asie.


Jsme pražírna výběrové kávy. Od nákupu zelené kávy až po její balení klademe důraz na kvalitu, pečlivé zpracování, správné pražení a nakonec správnou technologii balení kávy. Pražírny kávy v Brně-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Lazenskakava.


V Brně máme vlastní pražírnu kávy. Kromě toho provozujeme i kamennou prodejnu a tento internetový obcho kde seženete vše potřebné pro přípravu kávy v domácích i profesionálních podmínkách. Bez kafe vás nenecháme!


Budeme moc rádi za jakoukoliv podporu, proto spouštíme poštovné zdarma kurýrem do celé republiky (včetně Brna). Kávu pražíme až po objednávce a odesíláme v den pražení. Kávu balíme do speciálních obalů s ventilkem a zipem. Najdete u nás jedno druhové kávy z celého světa a vlastní směsi v nejvyšší možné kvalitě.


Zakoupili jsme pražící stroj značky STA Impianti a po zaučení se rozjelo pražení vlastní kávy. Přinášíme vám pravidelně aktualizovaný přehled českých pražíren kávy. V seznamu můžete hledat podle míst nebo přímo podle konkrétního názvu pražírny-kavárny.


Dobrý den všem milovníkům kávy, i přes nastalou situaci jsme denně v pražírně a každý den pro vás pražíme všechny kávy, které máte rádi. Kavárna a pražírna Monro, Brno , Czech Republic. PORTA prohlašuje, že všechny údaje o zákazníkovi, které získá spolu s jeho objednávkou zboží, jsou shromažďovány, zpracovávány a ukládány pouze pro účely splnění jeho objednávky a pro účely dalšího nabízení obchodu a služeb tomuto zákazníkovi v souladu se zákonem č. Našim hlavním cílem je poskytnout zákazníkům tu nejlepší kávu. Ochutnejte jak chutná pravý ráj. Káva arabica z pražírny Coffee Mondo zrnkovou kávu odešleme až k Vám domů do pracovních dní.


Káva pražená s láskou a porozuměním Caffé del Saggio je relativně mladá kavárna a pražírna, ale už se nesmazatelně zapsala do světového povědomí a získala si nemálo srdcí svých zákazníků. Na webu Vám poradíme s výběrem, objednáte, a my Vám čerstvou pošleme domů, nebo si ji vyzvednete osobně. Více informací Novinka Honduras Premium Lempira pražená káva Honduras Premium Lempira Káva je jedinečná pěstováním ve stínu. Díky tomu se prodlužuje doba zrání a káva získává komplexní chuť s výrazným ovocným aroma. Café del Saggio Brno , CZ.


Doubleshot Strašice, CZ. Uvítáme vaše tipy a náměty! Vyzkoušejte výběrovou kávu upraženou v naší. V Praze provozujeme kavárny, cukrárnu a také eshop, který voní kávou.


Někdy se může zdát, že v rámci Česka vévodí v mnoha sférách Praha, ale Brno na plné čáře vyhrává status české mekky kávy. Brňáci kávovou kulturou jednoduše žijí – od prvních zrnek v místních pražírnách až po velkolepý kávový festival. Vytvořili jsme pro vás rozsáhlého kávového průvodce po druhém největším českém městě, tak teď už si jen.


V krátkých intervalech pražíme 1 jednodruhovou arabicu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky