úterý 16. dubna 2019

Kopečkovač na rýži

Kopečkovač je super pomocníkem do každé kuchyně. Využijete ho nejen na zmrzlinu - můžete s ním nandavat také třeba rýži nebo zeleninu. Snadné ovládání zvládne každý. Pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C cca minut. Díky těmto kleštím jednoduše naservírujete porce zmrzliny, rýže nebo brambor.


Naleznete nerezové kopečkovací kleště na malé i velké kopečky. Tyto kleště na podávání kopečkové zmrzliny, rýže nebo brambor najdou uplatnění v stravovacích zařízeních jako jsou jídelny, bufety, bistra, stánky nebo pro domácí využití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Takto vypadají perfektní kokosky… jednoduše kopeček naplňte těstem, stlačte páčku, položte na plech a máte perfektně tvarovaný kousek cukroví.


Ideální například na oblíbené kokosky či podobné cukroví. Chalupářka Víkendový relax 9views. Lze mýt v myčce na nádobí. Moravský vrabec se zelím a knedlíkem! Ta chuť je prostě báječná!


Neproplachlou rýži dám do varné mísy, zaliji vodou aby byla cca článek prstu nad rýži , osolím, přiklopim a dám do horkovzduchu na 200°C na hodinu, když jí je víc tak na hrnky tak o min déle. Vše promícháme, utvoříme placičky – používám kopečkovač na rýži , ten naplním, vyklopím na plech a trochu připlácnu- pak jsou všechny. Voňavá a tak akorát jako z čínského bistra.


A taky si jí po tu dobu nemusim vůbec všímat, což je bonus navíc. Tak vaření zdar a děkuji za skvělé. Další povídání Igora Chauna s Markétou Vostrou, terapeutkou, čarodě. Klasický profesionální nerezový kopečkovač na zmrzlinu s odpruženými držadly. Umožní Vám snadné použití při servírování jakékoli zmrzliny či sorbetu.


TESCOMA lžíce na rýži SPACE TONE, červená. Ahoj, vítám vás u nového receptu! Připravíme si jedno z mých nejoblíbenějších jídel, pikantní kari s kuřecím masem a basmati rýží ;) Budu moc rá pokud video budete sdílet. Kdo neumí vařit rýži , ať ji vaří jako těstoviny: hodně vody, trochu soli, trochu oleje,“ radí Hanaa Khodabocus. Ona sama si v širokém nízkém hrnci rýži nejdříve osmahne na oleji, následně zalije vodou a vaří.


Pocházím z Mauricia, kde rýži nikdy nesolíme. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Omytá stehna položíme na cibuli a česnek do pekáčku. Okořeníme a nahoru dáme plátek másla.


Podlijeme trochou vody a dáme na minut do trouby. Mezitím na oleji orestujeme rýži do sklovata. Přidáme všechnu zeleninu nakrájenou na kousky, ochutíme a zalijeme vodou. Rýži propláchneme několikrát teplou vodou a necháme na sítu okapat.


Pak ji nasypeme do 2ml vroucí, mírně osolené vody a vaříme asi minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky