pátek 19. dubna 2019

Skleněný obklad za kuchyňskou linku

Skleněný obklad za kuchyňskou linku. Velkoplošné skleněné obklady všech barev a designu dodají Vaší kuchyni luxusní vzhled za příznivou cenu. Můžete zvolit z celé řady způsobů provedení, jako je fototisk (grafosklo), broušený ornament, lacobel, velká škála barev i materiálů skla. Cena skla za kuchyňskou linku se skládá z ceny materiálu (závisí na tloušťce a typu skla), příplatků za opracování skla (broušení hran, výřezy pro zásuvky a skříňky) a servisu dopravy, montáže a zaměření. Zjistěte cenu skleněných obkladů do kuchyně nebo koupelny vyplněním jednoduchého formuláře.


Motivy pro skleněný obklad za kuchyňskou linku z Grafoskla si můžete vybrat v našem konfigurátoru, galerii realizací nebo z databanky Shutterstock.

Video - grafosklo JAP FUTURE: Úklid kuchyňské linky s obklady z Grafoskla může být hračkou. Z jednoho jediného kusu skla jsme schopni vyrobit skleněný obklad ve více než metrové délce! Technické parametry našich obkladů za kuchyňskou linku.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Jedním z prvních kroků je přesné zaměření prostoru pro skleněné obklady mezi horními skříňkami a pracovní deskou. Obklad se do daného prostoru vlepuje.


V kombinaci s kuchyňským nábytkem a vhodně.

Pozor takový obklad však nelze zcela utěsnit, aby za něj nemohl zalézt hmyz nebo vlhkost. Takový obklad slouží pouze jako ochrana proti přímému znečištění. Sklo za kuchyňskou linku s broušeným ornamentem.


Potisk skla si zákazník může vybrat ze svých soukromých fotek např. Barevné tvrzené sklo představuje jeden z nejoblíbenějších a nejmodernějších materiálů za kuchyňskou linku. Má nadčasový vzhled a jeho hladká jednolitá plocha se velmi snadno čistí. Kdo má možnost porovnat sklo s klasickými obklady, jistě snadnou údržbu skla potvrdí.


Sklo také nabízí možnost, jak jednoduše a přitom efektně renovovat starší kuchyň. Ahoj, poprosila bych o Vase zkusenosti. Momentalne hodne vaham, co dat za kuchynskou linku a nemam moc casu na premysleni. Byla jsem rozhodnuta pro sklo, ale za plynovy sporak musi byt kalene a neni zaruka, ze se trefi stejny odstin jakou bude mit sklo za zbytkem linky.


Za přijatelné ceny Vám zhotovíme skleněný obklad či skleněnou výplň na míru. Začínám uvažovat o skle místo obkladů za kuchyňskou linku. Tvrzené sklo je na českém trhu nabízeno v ceně dva až tři tisíce korun za metr. Vas poprosit o radu a typ na skleněný obklad do kuchyně? Trendem při řešení kuchyňské zástěny, tedy plochy za kuchyňskou linkou mezi pracovní deskou a horními skříňkami, jsou hladké velkoplošné materiály beze spár, určitě však ne bez nápadů.


Tedy obložení plochy, která je v kuchyni nejvíce namáhaná. Za posledních let si našel skleněný obklad své pevné místo vedle tradičních keramických obkladů, lamino desek, kamenných desek apod.

Jedinečnost obkladu z tvrzeného skla spočívá v jeho možnostech. Vyrábíme skleněný obklad za kuchyňskou linku z magnetického skla. Na celou plochu skla můžete psát fixou nebo pomocí magnetu připínat papírové vzkazy. Kuchyňské obklady mohou v sobě nést jakýkoliv motiv, fotografii. Mytí desky je tak bezproblémovou a pohodovou záležitostí.


Chci objednat skleněný obklad do nové kuchyně Vaši novou kuchyňskou linku pravděpodobně realizovala firma, která je schopna dodat vizualizaci a technické nákresy s umístěním zásuvek, otvorů a zářezů. Dle těchto výkresů jsme jednoduše schopni stanovit přesnou cenu a provedení. Na vás je volba – lakované sklo.


Formát skleněných obkladů Plain je 5x20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky