pondělí 29. dubna 2019

Paletové regály použité

Regály - policové, paletové , obchodní, prodejní, pojízdné. Nabízíme Vám řadu kvalitních regálů, které u nás seženete za skvělé ceny. Tyto použité regály jsou ve většině případů skoro nové, málo opoužívané.


Použité paletové regály č. Obrázky kliknutím zvětšíte.

Regály jsou ve výborném stavu, dají se různě kombinovat a můžeme je upravit na různé výšky. S bazarovými regály ušetříte – použité regály ve skvělé kvalitě za výhodnou cenu. Top kvalita použitých regálů – důkladná kontrola kvality, funkčnosti a vzhledu při výkupu. Garance několikaměsíční záruky – na použité regály se vztahuje min. Celkem cca běžných metrů s různými možnými konfiguracemi od sam.


Paletové regály Podrobnosti. Atypické konštrukcie Podrobnosti. Od začiatku až po súčasnosť podnikáme v tej istej oblasti: dovoz, skladovanie, distribúcia.

PALETOVÉ REGÁLY PROMAN. Systém paletových regálů je jednoduchá stavebnicová konstrukce pro skladování palet nabízející vysokou variabilitu pro malé i velké skladové prostory. Tento modulární systém ukládání dovoluje využít optimálně prostor skladu.


Ojeté paletové regály použité výrobce META ve velmi dobrém stavu. Je možné zakoupit vhodnou podlahu z dřevotřísky nebo baru. K ochraně oceli proti korozi je buď práškově potažený nebo pozinkovaný. Stabilní podélné příčníky jsou zavěšeny v regálovém rámu. Systematické otvory v rámu se používají k. Prodám paletový regál Proman použité - perfektní stav - POUŽITÉ , JAKO NOVÉ!


Nabízen je v sestavě polí o celkové délce 190bm, úložnost euro palet. Regál je rozložen na stojinové rámy 420x110x10cm a nosníky. Sestava obsahuje 5x stojinový rám vč. Propracovaný systém nabízející rozmanité možnosti využití, který neslouží pouze k ukládání standardizovaných europalet. S vášní, přehledem a touhou po inovacích jsme posledních let trvale rozšiřovali naši nabídku regálových systémů a dále ji rozvíjeli.


Stejně jako dříve, jsme přesvědčeni o tom, že regály jsou základem Vašeho skladu. Dodáváme policové, paletové , konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skřínky a kovový nábytek.

Inzerát byl odebran z oblíbených. LUXUSNÍ STARÁ KOMODA - REGÁL PO RENOVACI Topován. V logistických centrech je přehledná organizace paletovaného zboží prioritou a naše paletové systémy Vám tuto činnost usnadní.


Prodej regálů a výkup regálů - za skvělé ceny! Regály použité , policové regály , paletové , pojízdné, spadové, válečkové dráhy. Aug nabízíme použité levné bazarové paletové regály do skladu nebo do prodejny.


Jaké jsou nejvhodnější paletové regály do vašeho skladu? Díky své velké variabilitě lze v regálech skladovat typizované palety EUR, ale také různé druhy atypických palet. Stavebnicový systém umožňuje skladování pro výšky až do. EU paletu 5kg Cena 1. Zahradní regály budou vaším pomocníkem.


Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky