pondělí 22. dubna 2019

Whirlpool akm 528 na

Whirlpool akm 528 na

Plynová varná deska AKM 5NA patří do designu Rustikál. Ovládání je pomocí pronzových knoflíků, které podtrhují rustikální design. Tato varná deska je vhodná pro kombinaci s troubou AKP 2NA a odsavačemAKR 5NA. Plynové desky mají spolehlivé bezpečnostní prvky. Tepelná pojistka hořáků zablokuje únik plynu v. Unsubscribe from PAG Service?


Whirlpool akm 528 na

This feature is not available right now. Please try again later. Vaša i sigurnost drugih je na prvome mjestu Ove upute sadræe sigurnosna upozorenja, a neka su naznaËena i na samom ure aju. Paæljivo ih proËitajte i uvijek ih se pridræavajte. Ovo je simbol opasnosti koji korisnika upozorava na potenci.


Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Prácu a výjazd mechanika platí zákazník.


Whirlpool akm 528 na

Istotu, že nebude mať rokov žiadne výdavky na opravy a náhradné diely alebo rokov žiadne náklady na náhradné diely. Bližší informace o záručních podmínkách naleznete zde. Whirlpool AKM 5NA alternatívy - Heureka. Prodlužte záruku u svých spotřebičů díky programu INFINITI: Vaší záruku na měsíců si můžete rozšířit na 5letý plný servis a nebo 8letou záruka na náhradní díly. Find Your Spare Part Clear All.


Zajímavá plynová varná deska zajímavého rustikálního designu z široké nabídky známého výrobce velmi kvalitních elektrospotřebičů. Hodí se nejenom na chatu nebo chalupu, ale i do všech retro kuchyní. Svým designem se hodí k troubě AKP 2NA a odsavači AKR 5NA. Díky integrovanému ovládání hořáků stačí otočit knoflíkem a hořák se zapálí.


Praktická a cenově dostupná varná deska Whirpool AKM 5NA nabízí základní funkce a kvalitní provedení slibující dlouhou životnost. Disponuje čtyřmi plynovými hořáky rozdílného výkonu pro dokonalé uzpůsobení připravovanému pokrmu a typu potravin. Free delivery and returns on eligible orders. Spălare cu scânteie cu o singură mână, aduna trecutul cu un meci.


Nu a existat o brichetă, un meci rupt, sau o brichetă de gaz mort. Numai tu ești aragazul tău și. Praktická a cenovo dostupná varná doska Whirpool AKM 5NA ponúka základné funkcie a kvalitné prevedenie sľubujúce dlhú životnosť. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Disponuje štyrmi plynovými horákmi rozdielneho výkonu pre dokonalé prispôsobenie pripravovanému pokrmu a typu potravín.


Current (A):Length of electrical s. Jemné tvary a tradiční materiály umocňují nadčasovost tohoto designu. Kruhový ciferník, antracitová barva a retro tvary ovládacích prvků evokují příjemný pocit útulné venkovské kuchyně. Splátky nelze uzavřít na prodejně, pouze online. Reklamace na prodejně nepřijímáme, můžete ji ale poslat přepravkou na centrálu do Karviné.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky