úterý 30. dubna 2019

Sušička odvětrávací

Odvětrávací sušička prádla Klasická odvětrávací sušička 60xcm. Vlhkost je odváděna pomocí hadice pryč ze sušičky. Hadice by měla být o maximální délce 2m a vyvedena pryč z místnosti, protože pokud by byla vlhkost odvedena do stejné. Ventilační sušička nebo také odtahová či odvětrávací sušička , jak bývá také někdy označována, je levnější variantou.


ArchivPodobnéPrvním je kondenzační sušička , která je zpravidla nejrozšířenější, a druhým je odvětrávací sušička , jež zažívá bum v posledních letech. Pokud se právě rozhodujete při výběru sušiček máme v nabídce kondenzační, kde se vodní pára odvádí do zásobníku, kombinované sušičky s pračkou a odvětrávací , při kterých se pára odvádí ven z místnosti.

Sušička prádla je praktický spotřebič do každé domácnosti, v níž je třeba šetřit čas sušení. O nás Komentáře Přidat do oblíbených Kontakt Sušička Levio DryAir, odvětrávací Stav zboží Vizuální stav: Výborný. Známky používání: ne Funkční: ano Detailní stav: bez poškození Včetně původního obalu Zboží je prověřené a jeho reálný stav i kompletnost je zachycená na fotografiích v popisu nabídky. Je snadno skladovatelná a snadno se sestavuje.


Dá se též použít jako věšák na prádlo nebo vysokovýkonný ohřívač vzduchu. Zabraňuje srážení, pokrčení a poškození prádla při sušení, prádlo usuší za – hodiny (podle vlhkosti prádla), možnost rozložení prakticky kdekoliv v. Pokud nemá sušička dostatek čerstvého vzduchu, sníží se účinnost sušení. Právě z toho důvodu je třeba dobře zvážit její umístění.

Pamatujte na to hlavně v případě, že máte odvětrávací sušičku, která potřebuje odtah vlhkého vzduchu mimo místnost. Bez toho se vlhkost sráží na stěnách a ty mohou. A to pravděpodobně v domě se samostatnou prádelnou, kde je na odvětrávací sušičku a ventilační systém prostor, a zároveň nebude spotřebič na očích. Rozhodně odtahovou sušičku zvažujte, pokud plánujete sušičkou vybavit novostavbu a nebo pokud se chystáte na rekonstrukci stávajícího obydlí. Přes jisté technické požadavky může být ventilační sušička dobrou.


Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Vybírejte si Sušičky prádla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pokud to vezmeme z velmi obecného hlediska pak ventilační sušičky (jinak také odvětrávací ) fungují tak, že nasají vzduch, následně ho ohřejí, on pak nasaje vlhkost a zase vypustí ven. K instalaci takové sušičky potřebujete mít vyvedenu tzv.


To je důvo proč se taková sušička musí umístit na místa, kde se takové úpravy dají aplikovat. Pokud jste ji nikdy neviděli v akci, jejími sušícími výsledky budete doslova nadšeni. V rámci velkého testu se nám podařila vybrat nejlepší sušička prádla své cenové kategorie.


Největší omezení představuje odvětrávací sušička , která vyžaduje účinný odtah vlhkého vzduchu mimo místnost, bez kterého hrozí srážení vzduchu na stěnách místnosti a vznik plísní. Kondenzační sušička potřebuje ke svojí činnosti také výměnu vzduchu, který ale vypouští suchý a teplý. Pokud máte rodinný dům s prádelnou a můžete zajistit odvětrávání, bude pro vás dobrou volbou sušička odvětrávací.


Máte-li koupelnu bez oken, bude pro vás vhodná sušička kondenzační. Budete-li sušit často, hodí se vám sušička s tepelným čerpadlem.

Ventilační ( odvětrávací , odtahové) sušičky se vyznačují tím, že horký vzduch z prádla odvádějí ze spotřebiče ven. K tomu se pochopitelně vážou nezbytné stavební úpravy. Výhodou těchto sušiček je nižší pořizovací cena a zpravidla také nižší spotřeba.


Na druhou stranu neexistují ve vestavné variantě a. Vzhledem k tomu, že kondenzační sušičky prádlo suší teplejším vzduchem než sušička odvětrávací , má kondenzační sušička vyšší spotřebu elektrické energie. S využitím nočního proudu a důsledným čištěním. Ventilační sušičky, někdy se jim říká také odvětrávací nebo odtahové, nasávají vzduch, ohřívají ho, aby mohl nachytat vlhkost prádla, a pak ho zase vypustí. Hodí se spíše tam, kde je možné vyvést vzduchovod ven z domu.


Jsou však úspornější než kondenzační sušičky, protože ohřívají jen vzduch a ne vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky