pondělí 8. dubna 2019

Outdoorové telefony

Outdoorové telefony

Mezi odolné mobily jsme v rámci testu zahrnuli také modely s extrémní odolností (často přezdívané outdoorové telefony ), které ustojí i ty nejnáročnější podmínky a zacházení. Pokud je prach, voda a výšky vaším denním chlebem, tahle kategorie je stvořena právě pro vás. Srovnání mobilů vévodí značka iGET. V podmienkach, kde bežné smartfóny trpia, sa odolné a outdoorové telefóny cítia ako doma.


Nemáme na mysli len čiastočnú odolnosť, ktorá je vlastnosťou mnohých súčasných smartfónov, ale ozajstnú rezistenciu voči nárazu, prachu a vode. V posledních letech roste zájem o tyto modely i ze strany široké veřejnosti, která má zájem o telefony , které přežijí běžné pády bez většího poškození. Obchod zaměřený na outdoorové příslušenství a odolné mobilní telefony značek Ulefone a Doogee.


Nabízíme vodotěsné chytré telefony , odolné powerbanky, solární baníjení a další outdoorové příslušenství. Každý mobil má výhody aj nevýhody, výber je ťažký. Ponúkame výber najlepších odolných mobilov v rôznych cenových kategóriách. Certifikaci IP dokáží často splnit i běžně používané smartphony, ale pokud hledáte telefon do tvrdých podmínek, tak doporučuje vybírat mezi telefony outdoorovými s certifikací MIL-STD 810G. Níže naleznete tipy na nejlepší outdoorové telefony v poměru ceny a výkonu.


Tieto takmer nerozbitné odolné telefóny sa vyznačujú predovšetkým vodotesnosťou a odolnosťou voči pádom aj z veľkých výšok. Pevné odolné tělo z něj dělá spolehlivého partnera pro intenzivní použití náročném prostředí. Odolné mobilní telefony. Navíc podporuje dvě aktivní SIM karty s funkcí Dual SIM. Můžete se s nimi potápět a vytvářet podvodní fotografie, protože odolné telefony jsou voděodolné do určitých podmínek.


Voděodolnost udává certifikace IP, kdy nejčastější verze je IP68. Jen šílenci, blázni a snílci se domnívají, že divokou přírodu lze dobýt pouhým kompasem a tradičním kapesním českým nožem zvaným „rybička“. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené. Dobrý den, osobně bych volil Honor.


Outdoorové telefony

Má o něco kvalitnější displej a celkově se mi zdá povedenější. S dotykovým si můžete stáhnout mnohem více aplikací na mobil a mít kdykoliv k dispozici mapy nebo překladač. Další skupinou, pro níž se odolné mobilní telefony hodí jsou pracovníci ve stavebnictví, kteří značnou část svého dne tráví venku či ve špinavém a vlhkém prostředí.


Telefony mají také vyšší odolnost těla a odolávají tak náročnějším podmínkám používání. Outdoorové nebo-li vodotěsné odolné telefony proti vodě a prachu. Tyto odolné a vodotěsné telefony se hodí do drsnějšího pracovního prostředí anebo například právě na outdoor aktivity. Na rozdíl od klasických chytrých telefonů, které jsou celkem křehké, jsou outdoorové telefony voděodolné, chráněné proti nárazům, pádům i pronikání prachu. Samostatnou kapitolou telefonů jsou odolné telefony.


Outdoorové telefony

Ano, dnešní drahé značky jsou samozřejmě v jisté míře voděodolné a mají například odolné Gorilla glass ochranné sklo na displej, ale nejsou odolné v tom pravém slova smyslu. Jak vybírat odolný telefon Tentokrát jsme pro vás vytvořili recenzi několika odolných telefonů. Teoreticky by tyto telefony měly být odolné proti vodě, prachu, nárazům, mrazu, vibracím či špíně.


V praxi to bohužel i přes deklarované certifikáty často neplatí. Testy byly prováděny nejen v terénu, třeba na stavbě, ale i při běžném užívání – voděodolnost. IPa odolné sklo Gorilla Glass, 8jádrový procesor Hel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky