čtvrtek 25. dubna 2019

Stojan na lyže

Teraz vám poviem príbeh ako stojan na lyže vznikol Od detstva som miloval zimné športy a viedol som k tomu aj moju rodinu. Po pár rokoch sme mali v suteréne peknú zbierku rôznej lyžiarskej výstroje. Všetko bolo poopierané v kúte o stenu.


No stačilo, aby niekto drgol do prvých lyží a nastal DOMINO efekt. Stojan na pneumatiky - nízký (4místný).

Cena od: 50Kč Bez DPH: 41Kč. Prodej stojanů na lyže ve špičkové kvalitě přímo od výrobce za bezkonkurenční cenu, komaxit! Dřevěný stojan na běžky a hůlky - místný.


Kč bez DPH - Žlutý stojan , nosnost páru lyží, cena 1. Tento stojan na lyže je určený pre tri páry lyží aj s paličkami so šírkou päty lyže do 1mm. Držiak na lyže je svojou konštrukciou veľmi stabilný a lyže sú v stojane bezpečne fixované a dobre chránené. Do stojanu je možné uložiť až osem párov lyží aj s paličkami.

Délka 148cm, výška 37cm. Používané jednu sezónu. Jedná se proto pouze o dva základní nejprodávanější typy těchto stojanů na lyže či snowboard. Tuto barvu si lze vybrat na barevné stupnici RAL a je již zahrnuta v. Uzavřený stojan na lyže. Servisní stojan Základní typ stojanu pro lyže a snowboardy.


Má nastavitelnou horní lištu, lišta je pokryta gumou tak, aby se zabránilo nežadoucímu posuvu lyží. Podstavec je vyroben z pozinkovaného nebo nere. Závesný stojan na prehľadné uloženie lyžiarskeho vybavenia.


Kvalitné kovové prevedenie. Pogumované háčiky zabránia poškrabaniu či poškodeniu lyží. Držiak bezpečne pojme lyže , palice aj lyžiarske topánky. Jednoduchá inštalácia na stenu Vašej šatne, garáže, suterénu či. Do stajanu se vejdou páry lyží se širokými patkami cm.


Závěsný stojan pro přehledné uložení lyžařského vybavení. Držák bezpečně pojme lyže , hůlky i přeskáče.

Snadná instalace na zeď Vaší. Vďaka pevnej konštrukcii a nízkej hmotnosti sa zo stojanom ľahko manipuluje a môžete ho preložiť na akékoľvek miesto bez nutnosti vŕtania. Uvoľníme nadvihnutie držiaka a pozvoľne pustíme lyže. Ponúkam na predaj posuvný stojan na lyže.


Pozostáva z piatich častí, z ktorých každá má držiakov na lyže (9x2) - jednému zo stojanov držiaky chýbajú. Súčasťou stojanov sú koľajnice, ktoré umožňujú ich posun. Veľkosť plochy, ktorú zaberá je cca 3x5m.


K stojanu ponúkam aj stojan na lyžiarske pali. V cyklistické sezóně stojan pojme kol. Pryžový hřeben je nesen áčkovýma nohama z masivního dřeva. Doba dodání: – týdnů od zaplacení zálohové faktury nebo dle skladových zásob. Vždy vás dopředu kontaktujeme, abyste věděli, kdy bude zboží vyrobeno nebo kdy dorazí až k vám.


This video is unavailable. Jednoduchý a levný držák lyží na zeď je ideálním řešením-vyžaduje minimum prostoru a poslouží k uložení dvou párů lyží. Hledáte způsob jak skladovat lyže ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky