pátek 26. dubna 2019

Policový systém na zeď

Ještě jednodušší je systém závěsných lišt EASY vhodný pro místnosti s rovným stropem. KONZOLE, POLICE A HÁKY NA ZEĎ Kromě kompletního sortimentu regálového systému nabízíme také téměř druhů policových konzolí a klipů, díky kterým na zeď esteticky i funkčně připevníte různé dřevěné či skleněné. Konzoly na zeď jsou vhodné nejen do dílen, ale také do skladů a domácností. Protože systém HettRack od firmy Hettich lze zakomponovat i do obytných místností jako součást architektonického řešení prostoru.


Působí přehledně vzdušně a jeho výhody jsou zřejmé. Kolejnice na stěně – nejrychlejší policová stěna.

Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti. Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb.


Nabízíme širokou paletu struktur povrchu (viz vzorník). Hrany police na zeď jsou opatřeny kvalitní PVC hranou odolnou proti poškrábání, ťuknutí a pod. Vyberte si svou barvu, aby báječně ladila se zbytkem nábytku, objednejte, rozestavte na ni své milované věci a hle! Policový systém je tvořen kovovými stojinami, které se montují na zeď.


Do stojin se zavěšují nosníky (držáky polic), na které se zavěšují police. Kovové stojiny pro nástěnné regály jsou děrované v jedné nebo ve dvou řadách vedle sebe.

Do těchto děr, které jsou rozmístěny po celé délce stojiny v rastru mm, se. Dáme-li na police knihy nebo třeba boxy na spisy, hodí se na jejich zakončení vybrat vhodné zarážky, aby vystavené předměty nepadaly. Vždy zohledněte, co na police chcete umístit: prohýbající se police představují lákavý obraz, pokud se jedná třeba o spižírnu, v praxi by ale i tam bylo takové řešení. Stavte je na sebe, připevněte je na zeď , použijte je jako dělicí příčku, vystavte v nich svoje poklady nebo do nich ukryjte nepořádek.


Vždy vám ale jednoduchý a čistý design série nábytku KALLAX poslouží jako nadmíru flexibilní a univerzální systém , který je navíc i cenově více než dostupný. Element System je originální nástěnný policový systém , který najde široké uplatnění jako úložný prostor v domácnostech, sklepech, garážích, technických místnostech, ale také v kancelářích. Nástěnné regály jsou tvořeny kovovými stojinami, které se montují na zeď.


Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Police jsou dostupné v několika velikostech a lze je použít opřené o zeď či jako volně stojící kus pro rozdělení místnosti. Oslavte novou sezónu stylovým policový. Nevadí, že nemáte ani docela malý pokojík, kde by bylo možné ji zřídit, stačí právě otevřený systém na zeď ložnice a šatna je na světě. A když ji nepotřebujete, zatáhnete závěs či roletu.


Systém otevřený z obou stran. Někdy potřebujete opticky. Světlý proutěný policový systém určený pro zavěšení na zeď se hodí do moderních bytů i na chalupu.


Získáte nový prostor na odkládání svých věcí, vyrobený z přírodního materiálu. Díky moderní bílé barvě se hodí do každého interiéru. Informace o produktu: závěsná police je vyrobena z proutí má světlou.


Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály, knihovny, vitríny, závěsné skříňky.

A máme také stojany na noviny. Tento výrobek je vyrobený na zakázku dle přání zákazníka. Má výsuvné police o nosnosti 50.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky