čtvrtek 4. dubna 2019

Kuchyňský robot bosch mum 52131

Kuchyňský robot bosch mum 52131

Navíc díky bohaté výbavě, kterou přístroj obsahuje, můžete upravovat pokrmy dle vaší libosti. V příslušenství naleznete i masomlýnek či plastový mixér. Chlubí se multi-motion-drive motorem s planetárním pohonem pro ty nejlepší výsledky a možností zvolit jednu ze čtyř rychlostí.


Díky bohaté výbavě, kterou přístroj obsahuje, můžete upravovat pokrmy dle vaší libosti. Oproti Kenwoodu je i údajně Bosch méně hlučný. Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů).


Všestranný pomocník při vaření i pečení. V kuchyni tak zastane hned několik činností a doslova vám přidá ruce navíc. Sílu motoru můžete dobře nastavit v rozmezí úrovní.


Kuchyňský robot bosch mum 52131

Příslušenstvi pro robot Bosch MUM 5. Prostorná mísa z nerezu se slušným objemem l dohromady s tzv. Jeho výkonný motor o sile 700W a bohaté príslušenstvo zabezpečí, že ho využijete pri príprave rôznych druhov jedál. Antikorová misa má objem litra a súčasťou vybavenia je aj plastový mixér s objemom. Lifestylový balíček „VitalEmotion“ s mlýnkem na zrní a víceúčelovým mixérem je dokonalý pro všechny, kdo milují pečení. Svůj kuchyňský robot MaxxiMUM můžete také vylepšit lifestylovým balíčkem „PastaPassion“ k přípravě nejrůznějších typů těstovin a „HuntingAdventure“ pro všechny milovníky masa.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Get Bosch Mum prices in UK. Free Delivery Available! Find cheap Bosch MUM prices and purchase via price comparison Pricehunter.


Kuchyňský robot bosch mum 52131

Genuine Bosch Spare Parts. Robot je obdařen jedinečným systémem Multi-motion-drive , díky kterému budou přísady v nerezové míse vždy stejnoměrně rozmíchány. Rozhodli jste se tak pro moderní, mimořádně kvalitní domácí spotřebič. Další informace o naších produktech naleznete na našich internetových stránkách.


Tento spotřebič je navržen pro zpracování množství obvyklé. Kuchyňský robot se stane nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Kuchyňské roboty) Hodnocení produktu: (1recenzí). Díky multifunkčnímu ramenu hravě zvládne všechny úkoly vaší kuchyně a inovativní pohon vám zpříjemní práci.


Kuchyňský robot bosch mum 52131

Nerezová mísa má objem litru a součástí vybavení je i plastový. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. K dispozici je také momentový stupeň a automatická parkovací poloha, která po ukončení. Robot je obdarený jedinečným systémom Multi-motion-drive , vďaka ktorému budú prísady v nerezovej mise vždy rovnomerne rozmiešané.


Hněte, šlehá, krájí, mele maso a mixuje lehce, tiše a dokonale. Líbí se mi kompaktnost snadná manipulace tichý chod Napište recenzi na Bosch. Extra výkonný motor 9W rychle zpracuje i velmi náročné těsto.


Správný MUM pro každou kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky