úterý 9. dubna 2019

Trouba whirpool

S horkovzdušnými troubami Whirlpool můžete péct, grilovat i vařit v páře. Senzorová technologie 6. Mikrovlnné trouby Whirlpool jsou charakteristické svým nadčasovým designem a mnoha vyspělými inteligentními funkcemi, které z vestavěné nebo i volně stojící mikrovlnné trouby udělají multifunkční zařízení. Domácí spotřebiče od světového výrobce Whirlpool.


Whirlpool je jedničkou na trhu bílé techniky, domácích spotřebičů a vybavení domácnosti již více než 1let.

Pračky a sušičky jsou rychlejší, proto během dne vyperete více prádla. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm. Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření. Moc dobře víme, že v kuchyni záleží na každém detailu.


Skutečně moderní horkovzdušné trouby Whirlpool pro dokonalou přípravu jídla. Pečení v horkovzdušné troubě je díky 6. Stačí si přednastavit parametry a trouba vše upeče za vás.

Naše trouby se velmi rychle a snadno čistí – s technologií SmartClean se trouba sama. Společnost AP Servis vám nabízí poradenství, servis a prodej výrobků značek Whirlpool , WPro, Bauknecht a KitchenAid. Vyberte a nakupte spotřebiče do vaší kuchyně s Okay!


Zamilujete si její moderní nerezový design Dynamic, řadu praktických funkcí, tichý chod a snadné ovládání pomocí otočných knoflíků. Trouby Whirlpool za akční ceny. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Funkce: mikrovlnný ohřev, Jet Start, Defrost, Rozpouštění, Popcorn, Auto.


Mikrovlnná trouba Whirlpool MWP 3B - Elektronická mikrovlnná trouba s bočním otvíráním dveří. Sháníte servis či náhradní díl ke spotřebičům Whirlpool , Hotpoint, Indesit nebo Bauknecht? Využijte značkový AP Servis – oficiálního partnera Whirlpool ČR. Jistě potěší také neuvěřitelně jednoduchá údržba díky povrchu SMART-CLEAN na vnitřní straně dvířek.


Tento povrch je jednolitý, a tak se nikde. Nabídne inteligentní technologii 6. Detailní popis produktu. Whirlpool AKZM 6IX je vestavná l trouba v designu Cube Fusion.


W, l, Ventilátor, Samočištění Mimořádná trouba Whirlpool z kolekce W se pyšní nejmodernější intuitivní technologií a stane se tak ozdobou vaší kuchyně.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebojte se vaření, s parní troubou WHIRLPOOL OAS KP8VIX to bude hračkanbsp;Horkovzdušná vestavná trouba WHIRLPOOL OAS KP8VIX se díky svému designu a nerezovému provedení skvěle hodí do každé kuchyně. Free Shipping Available. Check Out Whirlpool on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Get Whirlpool Spare Parts. Jednoduché moderní linie trouby, ergonomická rukojeť a mnohé praktické programy vytváří její dokonalou harmonii. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba nové řady W Collection s technologií 6. Whirlpool W Collection WMD2IXL disponuje 5-palcovým barevným displejem a unikátní funkcí Crisp pro zapékání jídel do křupava.


Multifunkční mikrovlnná trouba Whirlpool MWP 3W elektronická mikrovlnná trouba s otvíráním dolů jako klasická trouba funkce: mikrovlnný ohřev, gril, Jet Start, Jet Defrost - rychlé rozmrazování, Du. Download Instructions for Use.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky