úterý 2. dubna 2019

Mora cs 958 6mw

Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek. Jsem s nim zcela spokojen, nenasel jsem zatim zadny nedostatek, splnuje vse, co o nem vyrobce pise. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Trouba je vybavena elektrickým grilem a kruhovým tělesem s ventilátorem.


Předností trouby jsou digitální programovatelné hodiny a určitě oceníte i další funkci, a to šetrné rozmrazování.

Chcete vedieť, či je cena 6. Veškeré informace o produktu. Speciální smalt trouby ECE. S funkcí na čištění trouby Water systém a energetická třída A-. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Rúra je vybavená elektrickým grilom a kruhovým telesom s ventilátorom. Prednosťou rúry sú digitálne programovateľné hodiny a určite oceníte aj ďalšiu funkciu, a to šetrné rozmrazovanie.

Základní informace čištění trouby water clean dolní a kruhov. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Přesná regulace teploty v rozmezí až 275°C. K dispozici jsou čtyři varné zóny hi-light a praktický odkládací prostor na plechy a pekáče. Všetky informácie o produkte.


Rozmrazujte, ohrievajte, grilujte alebo pečte pomocou jedného jediného spotrebiča. Výkonný sporák se čtyřmi rozdílnými varnými zónami je maximálně přizpůsoben na různě velké hrnce a nádoby. Multifunkční trouba má objem litrů a vnitřní smaltový povrch, který. Příslušenství k Sporák el.


Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Sporák el. Přečtěte si podrobné informace o produktu Sporák el. Naši pracovníci se Vám budou snažit co.


Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Varná deska je vybavena varnými Hi-Light zónami s jednou duo zónou a jednou oválnou zónou. Je vyrobena ze speciálního materiálu s hladkým.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Vyberte si alternativu. SPOTREBIČE MORA PRE SLOVENSKÝ TRH SO ZÁRUKOU A AUTORIZOVANÝM SERVISOM. Naša spoločnosť je autorizovaným predajcom spotrebičov značky Mora pre slovenský trh.


Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu. Hlídat podobné Vyprodáno. Elektrické, plynové a kombinované sporáky Mora Sporák Euronics. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Trouba má také šetrné čištění připálenin pomocí páry. Sklokeramický sporák, Sklokeramická vařidlová deska, varné zóny, Ene.


TLAKÝ OHŘÍVAČ MORA TOM N. Objem l, zdroj pro více než dvě odběrná místa, Montáž. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Kč MORA CS 8GWSporák MORA CS 8GWv bílém provedení energetické třídy A má sklokeramickou varnou desku se 4mi varnými zónami (1x duo zóna HI-LIGHT a 1x HI-LIGHT) a ukazatelem zbytkového tepla. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky