středa 29. března 2017

Šunkovar tescoma

PRESTO, s teploměrem Šunka je pravidelnou součástí jídelníčku většiny z nás. I když se snažíme kupovat ty nejkvalitnější, s pravou domácí se nedají srovnat. Vyrobený z tepelne odolného plastu a žiaruvzdorného silikónu, teplomer a pružina z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vybavený redukciou na prípravu polovičnej porcie šunky. Návod na použitie s receptami vo vnútri balenia.


PRESTO je patentovým výrobkem ze speciálního plastu, který spolehlivě odolá teplotám do 1°C. Nádoba má navíc nožičky ze žáruvzdorného silikonu, jehož odolnost je závratná - do 2°C. Teploměr a stlačovací pružina jsou z prvotřídní nerezavějící oceli. Nádoba je navyše opatrená nožičkami zo žiaruvzdorného silikónu, ktorého odolnosť je závratná - do 2°C. Sáček i šunkovar uzavřeme.


Nádobu postavíme do hrnce s °C teplou vodou a stejnou teplotu udržujeme po celou dobu varu, tedy hodiny. Poté šunkovar vyjmeme a hotovou šunku v něm necháme vychladnout. Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se vaření a přípravu svých oblíbených pokrmů ani nedovedete představit.


Vychytávky pro výrobu domácí šunky, chleba i čerstvého sýru, ale i kvalitní škrabky, kráječe a struhadla TESCOMA vám práci v kuchyni usnadní a zpestří! Hodnocení produktu: (Perfektní) 3recenzí. Tescoma Šunkovar PRESTO s teploměrem.


Vynikající pro přípravu domácí šunky, s univerzálním teploměrem pro přesnou kontrolu teploty během dušení šunky. TESCOMA PRESTO, je vynikající pro přípravu domácí šunky, s univerzálním teploměrem tescoma pro přesnou kontrolu teploty během dušení šunky. Vyrobeno z tepelně odolného plastu a žáruvzdorného silikonu, teploměr a pružina z prvotřídní nerezavějící oceli. Opatřeno redukcí pro přípravu poloviční porce šunky.


Šunkovar tescoma

Důvod je jasný: Doma přípravená šunka obsahuje pouze kvalitní maso dle vašeho výběru, sůl, trochu cukru a vody, případně nakládací solící směs. Spodní strana šunkovaru má nožičky ze žáruvzdorného silikonu. Se Šunkovar se dodává i ručičkový tepomer, který se provleče přes obruč nádoby a měří teplotu vodní lázně.


Kromě něj naleznete v balení i pár receptů pro inspiraci. Všechny části Šunkovar kromě teploměru lze mýt v myčce. Pokud nevíte, který výrobek je ten nejlepší, po přečtení našeho článku budete mít mnohem lepší přehled o kvalitních modelech. Je bezpochyby nutné, aby zařízení vyhovovalo vašim požadavkům, proto se podíváme na důležité parametry, které je dobré znát při výběru šunkovaru. Do hrnce s vodou, kterou jsme si předehřáli na cca stupňů vložíme šunkovar.


Šunkovar tescoma

Při této teplotě udržujeme cca minut. Poté dáme šunkovar do ledové vody. Nechte šunku opravdu na 1 vychladit. Brzké otevírání šunkovaru se nevyplácí.


Až je šunka absolutně vychlazená, můžeme ji vyklopit z formy a začít krájet. Free Shipping Available. Check Out Automatics on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky