pátek 3. března 2017

Kondenzační sušička vzduchu

Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Její kondenzační sušičky vzduchu se vyznačují vysokou efektivitou provozu, kdy při malých rozměrech a hmotnosti dosahuje sušička vysokých výkonů průtoku vzduchu za minimální spotřebu elektrického proudu, ve které nemá na trhu konkurenci a šetří tím Vaše náklady. Sušičky vzduchu , eshop.


Jednoduché odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky stlačeného vzduchu jsou určeny k odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Stlačený vzduch je důležitým průmyslovým zdrojem energie. Přesto však bývá opomíjena potřeba jeho kvalitní úpravy. Obsahuje vlhkost, která se po ochlazování mění ve vodu a způsobuje značné. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Zvyšuje se tak životnost zařízení připojeného na kompresor.


Součástí balení je i sada na odvod kondenzátu, nemusíte se tak obtěžovat s vyléváním nádržky, pokud máte možnost vodu odvést do odpadu. Pokud naleznete lepší cenu nebo podmínky, kontaktujte nás. Ventilační sušička – také odvětrávací, nasaje vzduch a ohřeje ho, vhodné do velkých koupelen a prádelen, je nutné zajistit odvod vzduchu ven z domu Samostatná sušička prádla U kondenzační sušičky se zaměřte na to, aby její kapacita byla identická s kapacitou pračky.

Vybírejte si Odvlhčovače vzduchu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vymrazovačka vzduchu medium obchlazuje až k rosnému bodu, kdy vzdušná vlhkost kondenzuje a díky. A přináší pokročilé funkce úspory energie. Ke všem námi prodaným kondenzačním sušičkám stlačeného vzduchu značky Parker Hiross poskytujeme záruční i pozáruční servis. Vhodné pro všechny běžné sušičky na prádlo.


Energeticky úsporná kondenzační sušička ALM-E. Integrovaná regulace otáček upravuje spotřebu energie přístrojů řady ALM-E podle příslušného množství stlačeného vzduchu v kondenzační sušičce. Dochází tak až k úsporám ener. Zajistěte si spolehlivou a minimální náklady vyžadující ochranu – díky robustní konstrukci, vysoce kvalitním detailům vybavení, jako jsou odvaděče kondenzátu ECO-DRAIN a mimořádně nízké potřebě energie. Podle způsobu ohřívání vzduchu se dělí na podtypy: Klasické kondenzační sušičky s topným tělesem – Ochlazený vzduch je ohříván elektrickým topným tělesem.


Tyto sušičky jsou staršího typu a nedokážou využít zbytkové teplo z vlhkého vzduchu a tudíž mají vysokou spotřebu. Rovněž musí být umístěny v. Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Spotřeba sušiček s tepelným čerpadlem je oproti běžným kondenzačním sušičkám nižší až o a díky nižší teplotě jsou tyto sušičky i šetrnější k jemným.


Při výrobě stlačeného vzduchu dochází k přeměně vlhkosti, obsažené v atmosférickém vzduchu , na kondenzát. Jsou konstruovány jako vysoce kvalitní průmyslové stroje, která v nejtvrdších podmínkách spolehlivě chrání vaše zařízení a procesy před škodami způsobenými kondenzátem.

Zajímavá je rovněž distribuce vzduchu po bubnu nebo dotykový ovládací displej. Specifikem sušičky Whirlpool je parní program, s jehož pomocí bude prádlo lépe vyžehlené. Díky ohřevu vzduchu jsou tyto sušičky provozně úspornější než kondenzační z prostého důvodu – vzduch ohřejete snadněji, než vodu.


Pokud máte velkou koupelnu, kde můžete zajistit odvětrávání, ventilační sušička je ideální volbou. ATMOS AHD 1- kondenzační sušička stlačeného vzduchu. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků.


Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky